Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

M. Renzo: În iunie 2014, am fost complet singur. Nu a fost încă Tsipras, care a adus vânt stânga

M. Renzo: În iunie 2014, am fost complet singur. Nu a fost încă Tsipras, care a adus vânt stânga

Prima dată când am ridicat problema flexibilității în cadrul Consiliului European din iunie 2014, am fost complet singur. Iar efortul de plătit doar pentru a reuși să se alăture flexibilitatea cuvântul în textul final ", a declarat Matteo Renzi în discuție deschisă organizată de ziarul La Repubblica Roma.

"Trebuie să ținem cont de faptul că nu a fost chiar (prim-ministrul grec Alexis) Tsipras -Cine apoi a adus un vânt lăsat în dezbatere și nici Spania au datele actuale", a continuat șeful guvernului italian.

"Acum, după doi ani, se pare că există o alternativă, care, în calitate de țară, sprijinim", a continuat Renzo, subliniind faptul că el a spus în repetate rânduri președintele Franței, Francois Hollande, că el ar dori să arate și Franța, un pic mai mult curaj.

"Cred că Germania are nevoie de ea însăși să nu rămână rolul hegemonic în Europa, în caz contrar aceasta va afecta atât în ​​Europa și în ea", a adăugat premierul italian, potrivit căruia sau "Europa trebuie să fie reformate din în termen, cu propuneri concrete

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου