Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

H Grecia nu ar trebui să fie lăsat în pace, susține ministrul italian interne Angelina Alfano

H Grecia nu ar trebui să fie lăsat în pace, susține ministrul italian interne Angelina Alfano
H Grecia nu ar trebui să fie lăsat în pace ", a declarat ministrul italian de Interne ziar Angelina Alfano Il Messatzero, cu referire la evoluția migrației.
"Iluzia că el poate părăsi toată povara problemei pe spinarea Atenei determină întregul sistem să se prăbușească și ar fi, prin urmare, o problemă pentru toată lumea", a spus Alfano spune.
Ministrul de interne italian, referindu-se mereu la același subiect, spune:
"Riscul de a deschide calea maritimă către regiunea italiană Puglia, care trece din Albania, trebuie să fie luate în considerare. Dar ar fi o problemă pentru toată Europa. Din acest motiv, trebuie să lucrăm împreună cu toți partenerii noștri. Noi știm ce înseamnă înainte de starea de urgență în Albania și să pregătească un plan corespunzător ".
Angelina Alfano adaugă că "Europa nu a fost în măsură, până în prezent, să își respecte angajamentele" și clarifică faptul că, până la sfârșitul lunii martie, guvernul italian speră să fi încheiat procesul cu hotspot-uri.
"În timp ce, cu toate acestea, a prevalat principiul distribuției egale, în ceea ce privește reinstalarea refugiaților printre cele 28 de lucruri din statele membre și repatrierea imigranților ilegali merge foarte, foarte rău", completează guvern ministrul de interne Renzo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου