Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Minstens 20 doden uit polaire temperaturen heel Europa


Koudegolf vandaag veegt een groot aantal Europese landen, waar de arctische temperaturen heersende resulteerde in de dood van ten minste 17 mensen in Polen en Italië, terwijl Istanbul is bedekt met een dikke laag sneeuw. Moskou kant gezien de meeste bevroren kerst laatste 120 jaar, met kwik hebben "dive" bij ongeveer -30 graden Celsius 's nachts zoals gerapporteerd in persbureau RIA Novosti.

Minstens 10 mensen zijn gestorven van de kou meer dan twee dagen in Polen, waar temperaturen onder -20 graden Celsius in sommige gebieden, kondigde vandaag de regering National Security Centre (RCB). De tol wordt geacht deze weekend effect, aangezien het kwik onder -20 ° C blijft.

In Italië, twee Polen behoren tot de zeven mensen die uit de koudegolf die het land sinds vrijdag overleden. Onder de slachtoffers zijn een 5 Dakloosheid, waaronder twee Polen, ondanks de door de autoriteiten sinds vorige week om hen te beschermen voor het schrappen van de temperatuur tot -10 graden Celsius in het geval maatregelen.

Koudegolf veegt van gisteren en de Balkan waar de temperatuur daalde tot -27 graden Celsius, met name in berggebieden van Bosnië en Zuid- en Oost-Servië. Twee Iraakse vluchtelingen dood aangetroffen op vrijdag in het zuidoosten van Bulgarije Mount Strandja, en het land razende sneeuwstormen, zei regiopolitie Burgas.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου