Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Sancties tegen Qatar blijven geldig


De vier Arabische landen die Qatar hebben geboycot, heeft vandaag aangekondigd dat ze handhaven de aan de kleine emiraat totdat hun eisen voldaan sancties, en merkt op dat het nauw zal toezien op de inspanningen in Doha om de financiering van terrorisme te bestrijden.

In een gezamenlijke verklaring, gegeven aan publiciteit in de publieke omroepen hun landen, Saoedi-Arabië, Bahrein, de Verenigde Arabische Emiraten en Egypte zei dat ze geloven dat de Amerikaanse inspanningen om het terrorisme te bestrijden, maar zal nauwlettend toezien op het gedrag van Qatar.

Egypte Oproepen naar Qatar verdreven uit de internationale coalitie tegen IK

De internationale coalitie onder leiding van IK tegen de Islamitische Staat moet niet de lidstaten die het terrorisme steunen, zei Egypte tijdens een bijeenkomst van de coalitie in Washington, zei in Qatar.

"Het is onaanvaardbaar dat de coalitie te hebben onder zijn leden landen die het terrorisme steunen of zijn in het voordeel van hun intelligentie middelen", zei een lid van het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Egypte, Ahmed Abu Zeidan, die op hetzelfde moment de vertegenwoordiger en leider van de delegatie van zijn land.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου