Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

. Mn Obama: vi kommer inte att gå ut i strid mot IK

Söndag 22 november, 2015
. Mn Obama: vi kommer inte att gå ut i strid mot IK
USA: s president Barack Obama sade i dag att USA och dess allierade inte kommer att dra sig tillbaka i kampen mot extremister i den islamiska staten och att förfölja ledare och utrota finansieringen av organisationen. "Avskaffandet (IK) är inte bara ett realistiskt mål, kommer du att uppnå det", sade Obama vid en presskonferens efter ett möte med asiatiska ledare i Malaysia under det årliga toppmötet i Sydostasien (Asean) .
"Vi kommer att förstöra dem. Du kommer att återta territorier under deras kontroll, kommer vi eliminera deras finansiering kommer att jaga sitt ledarskap kommer att avveckla sina nätverk, linjer utbud och förgöra dem ", sade han. Samtidigt, tillade USA: s president att "det skulle vara bra" om Ryssland estrefe uppmärksamhet att ta itu med den islamiska staten och hoppades Moskva att gå med på ett ledarskap förändring i Syrien, vilket skulle innebära avgång Syriens president Bashar al-Assad .
Dessutom uppgav Obama att han kommer att delta i klimatkonferensen som ska hållas i Paris senare den här månaden trots terroristattackerna och uppmanade ledarna för alla länder att imitera hans exempel för att visa att världen är inte rädd för "terrorister '.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου