Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

84 doden tot nu toe het verslag van de aanval in Nice

84 doden tot nu toe het verslag van de aanval in Nice

Tachtig-vier doden, onder wie "10 kinderen en adolescenten" is tot nu toe rekening te houden met de aanval in Nice, volgens Parijs aanklager Francois Molen, die de leiding van het onderzoek is geweest.

In totaal werden 202 mensen gewond bij deze aanval en 52 van hen hebben moeite om vast te houden aan het leven, zei de officier van justitie.

Hij verklaarde dat de dader schoot meerdere keren tegen drie politieagenten, tijdens het rijden de truck tegen de menigte.

De Molen bevestigde dat de man bloedvergieten van Nice is geïdentificeerd door middel van vingerafdrukken als Mohamed Laouaiez Boulel. De Boulel was Tunesische nationale, was gescheiden en had kinderen. De voormalige echtgenoot is aangehouden.

Hij was "totaal onbekend inlichtingendiensten 'van Frankrijk, benadrukte de officier van justitie van de Franse hoofdstad.

Tot nu toe is niet duidelijk of de dader alleen handelde of hadden handlangers.

Volgens de Franse officier van justitie, heeft geen enkele organisatie verantwoordelijkheid genomen, maar de aanval in Nice heeft kenmerken blazen een terroristische organisatie en is in overeenstemming "met grote precisie om dat (jihadisten) adres vraagt ​​op een permanente basis voor het plegen van moord.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου