Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

USA: Gerningsmanden af ​​massakren i Dallas havde "andre destruktive projekter

USA: Gerningsmanden af ​​massakren i Dallas havde "andre destruktive projekter

O gerningsmand af massakren i Dallas planlagt at myrde politiet længe før døden af ​​to medlemmer fra afrikanske amerikanere håndhævelse kræfter loven og havde "og andre destruktive projekter", afslørede i dag i spidsen for byens politi.

Mike Johnson, en 25 år gammel, der tjente i den amerikanske hær og dræbte torsdag i Dallas fem politifolk og sårede syv mere, "havde andre planer" givet det arsenal, der blev opdaget i huset, bemærkede politimesteren i Dallas, David Brown, taler på CNN tv-net.

Politiet fandt i sit hjem i udkanten af ​​Dallas, materialer til fremstilling af eksplosive anordninger, kanoner, kugler og en bog af kamptaktikker.

"Den mistænkte havde praktiseret i sprængning eksplosive materialer og materialer (fundet) var nok til at forårsage katastrofale konsekvenser i byen og i regionen nord for Texas," tilføjede Brown.

Den 25 år gamle også havde planlagt mordet godt før død af to afrikanske amerikanere af kugler politiet tirsdag i Louisiana og onsdag i Minnesota, ifølge politimesteren.

"Vi tror", at Johnson havde planlagt massakren før disse to sager ", der førte til udbruddet af delirium og fremskynde sine planer," ifølge David Brown.

I løbet af komplekser med politiet, som i sidste ende Johnson blev dræbt af en eksplosiv anordning, der detonerede en robot, "siger han vore løgne, vores arbejde, narrer os, sang og forlangte at vide, hvor mange politifolk var blevet dræbt, siger han ønskede at dræbe mere og det var med bomber "beskrives af politimesteren i Dallas.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου