Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Eιρηνικά θα διεξαχθεί η διαδήλωση υπέρ του Ερντογάν διαβεβαιώνει η Τουρκάλα πρόξενος στο Ντίσελντορφ Οι διοργανωτές της αποψινής συγκέντρωσης υποστήριξης του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν στην Κολωνία θα κάνουν το παν ώστε να εγγυηθούν την ειρηνική έκβαση των διαδηλώσεων, δήλωσε η γενική πρόξενος της Τουρκίας στο Ντίσελντορφ, Σουλέ Γκιουρέλ η οποία έκανε λόγο για διαδήλωση υπέρ της Δημοκρατίας. «Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για βίαια γεγονότα» δήλωσε η κ. Γκιουρέλ στην «Rheinische Δημοσίευση» και πρόσθεσε ότι έχει διαβεβαιώσει ήδη σχετικά την πρωθυπουργό της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας Χανελόρε Κραφτ με την οποία είχε τηλεφωνική επικοινωνία. "Αυτή η διαδήλωση είναι μια φωνή της Δημοκρατίας κατά του πραξικοπήματος» δήλωσε η τουρκάλα διπλωμάτης.

Eιρηνικά θα διεξαχθεί η διαδήλωση υπέρ του Ερντογάν διαβεβαιώνει η Τουρκάλα πρόξενος στο Ντίσελντορφ


Οι διοργανωτές της αποψινής συγκέντρωσης υποστήριξης του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν στην Κολωνία θα κάνουν το παν ώστε να εγγυηθούν την ειρηνική έκβαση των διαδηλώσεων, δήλωσε η γενική πρόξενος της Τουρκίας στο Ντίσελντορφ, Σουλέ Γκιουρέλ η οποία έκανε λόγο για διαδήλωση υπέρ της Δημοκρατίας.

«Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για βίαια γεγονότα» δήλωσε η κ. Γκιουρέλ στην «Rheinische Δημοσίευση» και πρόσθεσε ότι έχει διαβεβαιώσει ήδη σχετικά την πρωθυπουργό της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας Χανελόρε Κραφτ με την οποία είχε τηλεφωνική επικοινωνία.

"Αυτή η διαδήλωση είναι μια φωνή της Δημοκρατίας κατά του πραξικοπήματος» δήλωσε η τουρκάλα διπλωμάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου