Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Ph Gülen:. Darbesinin arkasında Erdoğan

Ph Gülen:. Darbesinin arkasında Erdoğan

Türkiye'de darbe girişimine arkasında olmakla Başkanı Erdoğan suçluyor vaiz Fethullah Gülen'in, o ABD otoriteleri tarafından herhangi bir karar kabul itaat edeceğini söyledi.

Gülen ancak Erdoğan'ın kendisi darbe organize olduğunu yineledi.

"Ben özellikle istek iadesi konusunda endişeli değilim" yaşadığı Pennsylvania çevirmen yardımıyla, Gülen gazetecilere söyledi.

Güvenlik güçleri darbesiyle çatışmalar

Çatışmalar, merkezi Türkiye'de bir hava üssü İstanbul'da ikinci büyük havaalanı yakınında bir alanda kendi tutuklamaya karşı Türk güvenlik güçleri ve darbenin arasında patlak veren, Türk yetkilinin belirtti.

Kolluk kuvvetlerinin subayları İstanbul'un Asya yakasında Sabiha Gökçen Havaalanı'na yakın bir bölgede uyarı ateşi ateş, darbe karşılıklıdır değil ve sonunda tutuklandı.

Reuters haber ajansına iletir gibi, bir Türk subayı gerekçe, çatışmalar darbe girişimi güvenlik güçleri ve katılımcılar arasında Konya'da bir hava üssünde çıktı.

"Durumun kontrol altında şimdi," resmi bir kaydetti.

Ölüm cezasının Erdoğan'ın reintroduction gözden

Türk cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan resmen AB Ankara üyelik başvurusunun bir parçası olarak 2004 yılında kaldırılmıştır Türkiye'de ölüm cezası, geri sorusunu yeniden gözden destekçileri önce bugün yineledi.

Bildiğimiz ve duymak, bir hükümet olarak ve devlet olarak "bu istek senin. Biz ", bu talebi görmezden darbenin yürütme lehine sloganlar attı destekçilerine Türk devletinin başkanı cevap olamaz.

"Ben bizim hükümet muhalefetle görüşecek ve bir karar kuşkusuz alınan inanıyoruz" diye İstanbul'da bir konuşmasında.

Erdoğan darbe girişimi mağdurlarının cenaze töreninin ardından "Biz ölüm cezası istiyoruz" sloganları attılar vatandaşlara verdi.

"Cumhuriyet, kararında, insanların ne istediğini ise," Türk cumhurbaşkanını ekledi.

"Bu ülkede devlete karşı bir darbe yapanlar bedelini ödemek için gerekli olacaktır çünkü bu karar gecikme olamaz."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου