Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Modtagelse stjerne Barack Obama i Manhattan


Selv om hun har forladt Det Hvide Hus til mindst en måned, Barack Obama filmstjerne modtaget af hundredvis af mennesker, da de spottet Flatiron Building på Manhattan, New York, ifølge Mail Online.

Iført et mørkt jakkesæt og skjorte uden slips og holde en drik i et papir kop, syntes den tidligere amerikanske præsident udhvilet og afslappet ved indgangen af ​​bygningen Flatiron kontor.

Straks efter at have forladt kontoret, gik Barack Obama sammen med sin kone Michelle først i Californien og derefter i De Britiske Jomfruøer, som var sammen med Sir Richard Branson på hans private ø, Neker.

Det er ikke klart, hvem der besøgte Obama i Manhattan, men rygterne siger, at det kan gå til Simons Foundation, som opretholder kontorer i denne bygning.

Marilyn og James Harris Saimons, de Simons Foundation grundlæggerne var inviteret flere gange af Obama i Det Hvide Hus i forskellige mærkedage og begivenheder.

Den Saimons par også doneret $ 670,000 til den tidligere amerikanske præsident Foundation lavet i Chicago. Ifølge hjemmesiden Mail Online, vil instituttet også fokusere på "at udvikle den næste generation af borgerne, og hvordan man kan være en god borger i det 21. århundrede".

Obama fotograferet også hans datter, Malia, italiensk Ballato Emilio restaurant i Soho. Den store datter bor nu i New York før de går til at studere på Harvard i efteråret.

Michelle Obama ikke spottet i New York, selv om kameralinsen erobrede torsdag mens hurtigt kom fra gym i Washington.

Kilde: Mail Online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου