Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Australië: Verlies dubbele nationaliteit die betrokken zijn bij terrorisme

Australië: Verlies dubbele nationaliteit die betrokken zijn bij terrorisme

Australië bondgenoot van de VS in de oorlog tegen het terrorisme, maar ook in de militaire operaties die plaatsvinden in Syrië en Irak, heeft vandaag aangekondigd dat het verwijdert de dubbele nationaliteit van die veroordeeld zijn voor misdrijven die verband houden met terrorisme.

De Franse president Francois Hollande gaf vorige maand plannen aangekondigd voor de verwijdering van het Franse staatsburgerschap van die veroordeeld zijn voor terroristische misdrijven. Dit persbericht is een paar dagen na de terreur aanslagen van november in Parijs, dat 130 mensen gedood, volgens het Athene Press Agency.

De Australische burgers die een dubbele nationaliteit en betrokken zijn geweest bij terroristische daden, zijn de leden van verboden organisaties die door de wet of veroordeeld voor een delict in verband met terrorisme, zal verliezen hun Australische staatsburgerschap zegt Australische minister van Immigratie Peter Dutton.

"Er is een belangrijke prijs aan degenen die betrokken zijn bij terroristische daden te betalen en hebben dubbele nationaliteit," de minister benadrukt.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου