Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Voor de nieuwe kandidaat Merkel zijn in belangrijke economische factoren in Duitsland

Voor de nieuwe kandidaat Merkel zijn in belangrijke economische factoren in Duitsland

"Er was geen alternatief, zou de kanselier een kandidaat weer. Ik ben blij met het feit dat er nu duidelijk", zegt Rainer Ntoulgker, voorzitter van de Unie van metalen werkgevers (Gesamtmeetall) in de krant Frankfurter Rundschau (maandag editie).

Ook Ingo Kramer, voorzitter van de Duitse Werkgevers (BDA), verwijzend naar de zelfde kwestie, zei hij dat Duitsland vandaag is economisch en politiek "satherotitas toevlucht in Europa." De Angela Merkel een belangrijke bijdrage geleverd om dit door toonaangevende ons land verstandig in een tijdperk vol crises. "Voor de Duitse economie is" een betrouwbare partner in turbulente tijden ", aldus de Duitse krant.

Marcello Fratser, hoofd van het Duitse Instituut voor Economisch Onderzoek (DIW) in Berlijn geprezen en dit op zijn beurt van het beleid van Merkel: "De Duitse kanselier en haar partners politeftikan wijselijk in Duitsland en Europa in de afgelopen jaren en behandeld vele gebieden intelligent pragmatisme / realisme.

De belangrijkste taken van de volgende regering is om Duitsland in staat om de toekomst in onderwijs, innovatie en infrastructuur en de weg vrijmaken voor gelijke kansen en integratie van vluchtelingen in de economie en de samenleving te maken. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου