Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Explozie trei „dispozitive explozive“ în autobuz Dortmund. Amânată pentru mâine meci


O explozie trei „dispozitive explozive“ de la autobuz care transporta clubului de fotbal Borussia Dortmund a cauzat un prejudiciu unui jucător al echipei germane, chiar înainte de începerea meciului din sferturile de finală a Ligii Campionilor dintre Dortmund și Monaco, care a fost programată să aibă loc în această seară ora de începere a 21:45.

Administrarea echipei germane a anunțat că cursa va avea loc mâine, miercuri.
„Autobuzul a pornit“ de la hotel, ceea ce a trăit grupul în orașul vestic german pentru a ajunge la stadion acoperind o distanță de aproximativ zece kilometri, atunci când „au fost concediați trei dispozitive explozive“, a spus el într-un purtător de cuvânt al poliției pentru AFP, Gunnar Vortman.

După cum sa menționat, geamurile de autobuz au fost sparte de explozie și oricine în vehicul a fost rănit, fără a oferi detalii suplimentare.
Potrivit ziarului german Bild și rețeaua britanic BBC, răniți este de 26 de ani, Mark fundașul internațional Dortmund Barta a rănit brațul ei și a fost dus la spital.

Echipa de management a anunțat că la scurt timp după plecarea autobuzului de la hotel, cu o destinație de golf „incident a avut loc.“ Autobuzul a suferit daune în două puncte.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου