Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Audits Duitse diplomaten in Turkije

Audits Duitse diplomaten in Turkije

De Turkse luchthaven autoriteiten begon gisteravond om "grondige" identificatie controles aan de Duitse diplomaten in Istanbul Ataturk Airport, maken na de "arrestatie" van de vice-president van de Turkse Nationale Assemblee Ayse Nur Bachtsekapili in Duitsland, meldde vandaag de Anatolische persbureau .

Op woensdagavond, de Duitse diplomaten die willen betreden of verlaten van Turkije van de belangrijkste luchthaven van Istanbul Ataturk ondergaan "grondige controle", aldus de Turkse instantie, die zei dat de vier Duitse diplomaten, omdat deze maatregel verloren hun vlucht vandaag.

Inname van deze maatregel kwam na de "reservering een uur" van Ayse Nur Bachtsekapili op de luchthaven van Keulen op maandag als gevolg van een fout opgetreden in de controle van de nodige reisdocumenten.

De Duitse ambassadeur in Ankara Martin Erdman werd opgeroepen om het Turkse ministerie van Buitenlandse Zaken op woensdag avond na het incident, dat de Turkse president Recep Tayyip Erdogan, die met bedreigd boos "vergelding."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου