Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

De Poolse premier verbindt de aanval op Londen met de EU-migratiebeleid


De Poolse premier vandaag een verband tussen de aanslag in Londen, dat was gericht op het Britse parlement in EU-immigratiebeleid, zegt dat de aanval aantoont dat Warschau was recht voor om vluchtelingen te aanvaarden.

De juiste eurosceptische Poolse regering heeft geweigerd om het even welk aantal van de 6.200 immigranten die aan de basis van een EU-quota systeem ontworpen om de last van het grote aantal immigranten en vluchtelingen aankomsten in Europa in de laatste twee delen loopt accepteren jaar.

"Ik hoor heel vaak in Europa: laat het immigratiebeleid niet verbinden met terrorisme, maar het is onmogelijk om niet te verbindingen," zei de Poolse premier Beata Sintlo de private omroep TVN24.

Eerder deze week, de EU-commissaris Immigratie Dimitris Avramopoulos te bezoeken in Warschau, riep de lidstaten niet te weigeren vluchtelingen huisvesten om te helpen verlichten van de druk op de front-line staat dat de belangrijkste belasting van aankomsten aanvaarden van de Middellandse Zee .

"De commissaris moet zich richten op wat te doen om dergelijke acties te voorkomen dat gisteren in Londen," Polen zal niet zwichten voor chantage, zoals dat verwoord door de commissaris zei Sintlo.

"De commissaris is in Warschau en probeert om ons te vertellen: we moeten doen wat de EU heeft besloten, moet u deze immigranten te nemen; Twee dagen later komt een andere terroristische aanslag in Londen, "zei hij.

De leider van de partij Wet en Rechtvaardigheid (PiS) van Sintlo, Jaroslaw Kaczynski, zei in 2015 dat de vluchtelingen ziekten en parasieten kunnen dragen in Polen.

De vluchteling is één van de vele zaken waarvoor Polen is in confrontatie met de EU.

De Sintlo ook zei vandaag dat Polen een verklaring van de EU-leiders niet kunnen accepteren zullen naar verwachting deze maand, de EU-leiders in Rome, die het verloop van de Europese Unie na de Britse exit zal ontwerpen aannemen, tenzij de sessie top deal met kwesties die Warschau beschouwt kritisch.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου