Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Lapsemme toimivat ... Vuodesta 1871 tiennyt, kun ensimmäinen tulee, 2. ja 3. ...

Lapsemme toimivat ... Vuodesta 1871 tiennyt, kun ensimmäinen tulee, 2. ja 3. ...



PP Albert Pike oli amerikkalainen yleinen, 33. asteen vapaamuurari, Lousiferianos uskoivat Lucifer, joka on Lucifer, joka oli satanisti ja sanoi: "Kyllä! Lucifer on Jumala. " Hän oli myös keskeisiä perustajajäsenistä Ku Klux Klan ja vuonna 1869 tuli johtaja. Hän on paljastava kirja "Moraali ja dogma" (Moraali ja dogmi).

Giuseppe Mazzini oli italialainen poliitikko, toimittaja ja vallankumouksellinen, 33. asteen vapaamuurari, vuonna 1834 tuli johtaja Illuminatin ja vuonna 1860 perustettu mafia. Mazzini yhdessä vallankumouksellinen Garibaldi työskenteli Italian yhdistymisen.
Top Illuminatin Italian että Italian yhtenäisyys ei ole koskaan käsitellyt meille tavoite vaan keinona. Joten jotain pahaa odotus- ja Italiassa. (Vallankumous Garibaldin opetetaan Kreikan kouluissa kahdessa vuodessa, korvaa opetus Kreikan vallankumouksen 1821) kantavassa kuuluisa kirje on päivätty 15 elokuu 1871 ja lähetettiin Pike in P-1 (Propaganda-1), "erittäin kunniakas veli Giuseppe Mazzini. "

Hän kirjoittaa ensimmäisen maailmansodan - painottaen merkityksiä:

Ensimmäinen maailmansota on tehtävä tarkoitukseen tarkoituksena on mahdollistaa Illuminati kaataa voima tsaarien Venäjällä ja tämän sodan kautta saada Venäjä linnake jumalattoman kommunismin. Erot, jotka ovat aiheuttaneet, agentit Illuminatin välillä Britannian ja Saksan keisarikunnan, käytetään lietsoo sotaa. Lopussa sodan, kommunismi on vakiinnuttanut, ja on tarkoitus käyttää kahteen tarkoitukseen, tuhota muut hallitukset ja heikentää uskontoja.
He vain olivat. Ensimmäinen maailmansota oli 1914-1918 kanssa vastustajien ympärysvaltojen valtuuksia eli lähinnä Britannian imperiumi ja Ranskassa toisella puolella ja muut pääasiassa Saksassa ja ottomaanien valtakunnan. Tänä sota oli lokakuun vallankumous 1917 syrjäytettiin tsaarin ja konsolidoitiin ateisti kommunismin Venäjällä.
Maailmansotaan kirjoittaa Pike: Toisen maailmansodan pitää ypothalfthei etukäteen, koska erot fasismin ja sionistien politiikkaa (poliittisina sionistit tarkoitti juutalaisdiasporassa).
Tämä sota on johdettava tuhoaminen natsismin ja poliittisia sionismi vahvistettava riitä osoittamaan suvereenin valtion Israelin Palestiinassa. Toisen maailmansodan aikana sodan, kansainvälinen kommunismi on tultava tarpeeksi vahva, jotta tasapaino kristikunnan, joka sitten on kerättävä talteen, ja pidetään kurissa niin kauan kuin on tarpeen, kunnes aika lopullisen sosiaalisen mullistus.
Ennustus täällä tarkastettiin. Toisen maailmansodan käytiin 1939-1945 kilpailijoita niin sanottu länsivaltojen (USA, Iso-Britannia ja Ranska) ja Venäjän vastustajien fasisti valtuudet (Saksa, Italia ja Japani). Tuloksena oli tappio natsismin, perusta Israelin valtion ja vahvistaa kommunismi perustamalla Varsovan liiton, joka koostui Neuvostoliiton tasavaltojen (kaikki tämä oli 15) ja seitsemän muuta chores.Apo monia kiistetty kirjain koska se mainitaan sanoja kuten sionismi, kommunismi ja natsismi, joiden merkitys oli tuntematon, kun se on kirjoitettu. Sana "sionismia" voidaan tuoda Eurooppaan myöhään 19th century, mutta käytti arabit vuosisatoja sitten. Sana "kommunismia" keksi Marx, mutta Marx oli tiiviissä yhteistyössä Mazzini suunnittelussa tulevaisuuden maailmassa.
Sana "natsismin" tulee saksan sanasta "Nationalsozialismus", joka tarkoittaa kansallissosialismin. Perustettu Hitler paljon myöhemmin, mutta meidän täytyy tietää, että kun muut kehittyneet suunnitelmia ja toinen, kun sitä sovelletaan. Hän myös Hitler, osaltaan kadota nationalismia sijaan sosialismi, koska kansa on este toteuttamiseen UMJ, ei sosialismi. Tärkeää on se, että sekä Marx ja Hitleriä perheen Barents-Cohen.
Marx on jälkeläinen tämän perheen ja Hitler jälkeläinen saman perheen, myös naimisissa jäsen Rothschildin perheenjäsenen, josta tuli Hitler. Hitler oli pojanpoika Nathan Rothschild kanssa hän vastasi Marx.I kirjain ilmestyy kirja "Devil in 10th Century" julkaistiin vuonna 1892, on saatavilla äänitiedosto Myroh Fagan 1967 tunnistaa muistiinpanoja ja kysymyksiä Oxford vuonna 1920 ja väittää monet tutkijat. Mutta avainkysymys, johon ei vastaus on, jos kirje rekisteröitiin kirjasto British Museum koska se katosi? Anna vasen osoittaa valheellisuudesta on.
Se todentaa, mitä on kirjoitettu ensimmäistä kaksi sotaa yhdistettynä nykyisiin olosuhteisiin, tekee toteutumista, mitä on hyvin todennäköistä kirjoitettu kolmannen sotaan. Kolmannen maailmansodan Pike kirjoitti:
Kolmas maailmansota olisi ypothalfthei jälkeen erot aiheuttajat Illuminatin välisen poliittisen sionistit (poliittinen sionismi on nyt Israelin valtiota) ja islamilaisen maailman johtajat.
Sota täytyy toteuttaa siten, että Islam (muslimi Arabimaailman) ja poliittisten sionismi tuhoavat toinen toisensa. Samaan muut kansat, joka taas jaetaan tässä asiassa, se on väkisin taistella pisteen täydellisen fyysisen, moraalisen, henkinen ja taloudellinen sammumista. ... Annoimme vapauttaa nihilists ja ateistit käyttää kaikkialla, ja synnyttää valtava sosiaalinen mullistus joka kaikessa kauhu näyttää selvästi kansoille vaikutus absoluuttisen ateismin, mikä on lähde alkuperä raakuudesta ja verinen myllerryksessä.
Sitten kaikkialla, kansalaiset joutuvat puolustautua maailman vähemmistö vallankumoukselliset, jotka hyökkäävät niitä. Kansalaisten valtiot tuhota ne tuhoajia sivistyksen, ja yleisö tulee pettynyt kristinuskoon. Ihmisen yleisö käsitykset Jumala on siitä hetkestä ilman kompassia tai suuntaa, ahdistunut etsimään ihanteellinen, mutta tietämättä missä tarjota kultti.
Sitten yleisö, saavat todellisen valon läpi universaali perustamalla puhtaan opin Luciferin, joka lopulta näkyvät julkisesti. Tämä laitos opin Lucifer tapahtuu seurauksena yleisestä taantumuksellinen liike kansojen joka seuraa tuhoaminen kristinuskon ja ateismi, sekä (kristinusko ja ateismi) on voitettu, ja tappavat ketään taftochrona.Diavazontas mitä hän kirjoittaa kolmannen maailmansodan voi helposti ymmärtää suuren onnettomuuden lähestyy koska niin suunnitellut. Vuonna Pike oikeus- ja Kissinger osalta tulevan kolmannen suuren sodan, kun haastattelussa Daily Squib sanomalehti 27 marraskuu 2011 sanoi: Jos et kuule sotarummut olla kuuro.
Kirjeen kolmannen maailmansodan aloittaman Israel konflikti - arabien, jota tällä hetkellä ei ole. Tämä ristiriita on hyvin edullista niitä, koska:
1. Vain tämä mahdollistaa purkaa Al-Aqsa, joka on kolmas pyhin paikka muslimeille, koska se on rakennettu pyhin paikka juutalaisuudesta, oli olemassa Salomonin temppelin. Jos et repiä alas moskeija, kirkko ei voida rakentaa.
2. Vain tällä tavoin pystyy tuhoamaan Christian pyhäkköjä, kuten Kristuksen hautaan jne olemassa Jerusalemissa ja sen ympärillä, koska muuten Antikristus ei voi mennä temppeliin. Hän ei voi seistä, kun on Kristuksen hautaan mistä Holy Light tulee. Yhteydessä tuhota kaikki Christian pyhille paikoille tapahtuu ja pommitus Vatikaanin kuin ennustettu Joseph vanhempi, ei niinkään pyhyyttä seurauksena kirjasto ja kaikki, jotka on piilotettu kellareissa.
3. Vain tällä tavoin voi "puhdas" koko alue arabit, Mesopotamiasta Niilin ja pyramidit, luoda Suuri Israelin uni, ja
4. Vain niin Ashkenazim päästä eroon Sephardim. He eivät halua kaikkia juutalaisten asukkaiden Israelin, mutta vain valitut.
Se, että kaikki maailman maat ajetaan loppuun uupumus ja tuhota kaikki alueet (uskonto, talous, kulttuuri, etiikka jne) ovat ilmeisiä ja kestää jonkin aikaa päästä imusta kohdassa, johon haluat. Kansalaiset uhkaavat terroristiryhmien, mikä on jo nähty leviämisen muslimien Euroopassa ja monissa kaupungeissa ihmiset järjestäytyä suojelemaan itseään.
Rooli ateistien näkyy myös, mutta niitä käytetään nykyisin tuhoamaan kristinuskon ja syötetään ihmisille Jumalan kanssa, että ihmiset kysyvät innokkaasti jumalallista väliintuloa pysäyttää paha, jotta löydettäisiin mahdollisuuden esittää Antikristus tosi Jumala. He haluavat poistaa kristinuskon, erityisesti ortodoksisuuden koska se on totuus ja ateismi koska jos ateistit eivät usko mitään jumalaa, usko eikä Antikristus.
Mutta nämä eivät tule valmiiksi, koska he sanoivat ja sano valaistunut vanhimmat ortodoksisuuden ei Jumala salli. Milloin huipentuu pahan puuttua pelastaa ihmisiä, leviää Orthodoxy kaikkialla maailmassa, kreikkalainen patriarkka tulee ainoa johtaja kristikunnan, tulee Kreikka jälleen ensimmäisenä maailmassa, mukaan Saint Paisius ja muut ennustukset mutta ja mukaan Nostradamus, mutta se on viimeisen kerran. Vain niiden vika, kun hän ja Joseph vanhin, suuret valtiot neuvottelevat ja xanasyskeptontai ja he eivät ymmärrä, että he olivat väärässä.
Mutta joka oikeuttaa laajasti Pike on toinen kosmopoliittinen jonka malleja sovelletaan nyt Euroopassa, mutta ne kirjoittaa minulle jälkeen seuraava artikkeli.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου