Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Onze kinderen werken ... Van 1871 wist wanneer de eerste zal worden, 2e en 3e ..

Onze kinderen werken ... Van 1871 wist wanneer de eerste zal worden, 2e en 3e ...



PP Albert Pike was een Amerikaanse generaal, 33 graden Mason, Lousiferianos, geloofde in Lucifer, die Lucifer, dat een satanist was en zei dat de "Yes! Lucifer is God. " Hij was ook van de belangrijkste stichtende leden van de Ku Klux Klan en in 1869 werd de leider. Hij is het onthullende boek "Morals and dogma" (Morals and dogma).

De Giuseppe Mazzini was een Italiaanse politicus, journalist en revolutionair, 33e graad Metselaar, in 1834 werd de leider van de Illuminati en in 1860 richtte de maffia. De Mazzini, samen met de revolutionaire Garibaldi werkte voor de eenwording van Italië.
Top van de Illuminati voor Italië is dat de Italiaanse eenheid is nooit door ons beschouwd als een doel, maar als een middel. Zo iets ergs te wachten en Italië. (De revolutie van Garibaldi zal worden onderwezen in Griekse scholen in twee jaar, ter vervanging van de leer van de Griekse revolutie van 1821) .De beroemde brief is gedateerd op 15 augustus 1871 en werd in P-1 (Propaganda-1) verzonden door Pike, de "zeer glorieuze broer Giuseppe Mazzini. "

Hij schrijft over de Eerste Wereldoorlog - de nadruk op betekenissen:

De Eerste Wereldoorlog moet worden gedaan met een doel bedoeld om de Illuminati in staat om de kracht van de tsaren omver te werpen in Rusland en door deze oorlog aan Rusland een bolwerk van goddeloze communisme te maken. De verschillen die zijn veroorzaakt, door agenten van de Illuminati tussen de Britse en de Duitse Rijk, zal worden gebruikt om deze oorlog te wakkeren. Aan het einde van de oorlog communisme is stevig gevestigd en wordt gebruikt voor twee doeleinden, andere overheden vernietigen en verzwakken religie.
Ze waren gewoon. De Eerste Wereldoorlog was 1914-1918 met de tegenstanders Entente machten, dwz vooral het Britse rijk en Frankrijk aan de ene kant en de andere met name Duitsland en het Ottomaanse Rijk. Tijdens deze oorlog was de Oktoberrevolutie in 1917, omvergeworpen de tsaar en werd geconsolideerd de atheïstische communisme in Rusland.
Voor de Tweede Wereldoorlog schrijft Pike: De Tweede Wereldoorlog moet vooraf ypothalfthei vanwege de verschillen tussen het fascisme en zionistische beleid (zoals politieke zionisten bedoeld Joodse diaspora).
Deze oorlog moet resulteren in de vernietiging van het nazisme en het politieke zionisme genoeg worden versterkt om de soevereine staat Israël te vestigen in Palestina. Tijdens de Tweede Wereldoorlog, moet het internationale communisme sterk genoeg worden om het christendom, die vervolgens moeten worden opgenomen en in toom gehouden voor zo lang als nodig, in evenwicht te brengen tot het moment van de definitieve sociale ramp.
De voorspelling hier volledig geverifieerd. De Tweede Wereldoorlog plaatsvond 1939-1945 met rivalen zogenaamde westerse mogendheden (de VS, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk) en Rusland met tegenstanders fascistische mogendheden (Duitsland, Italië en Japan). Het resultaat was de nederlaag van het nazisme, de stichting van de staat Israël en het communisme te versterken door de oprichting van het Warschaupact, die was samengesteld uit de Unie van Socialistische Sovjet Republieken (al was dit 15) en zeven andere chores.Apo vele betwiste letter omdat het genoemde woorden als het zionisme, het communisme en nazisme waarvan de betekenis onbekend was toen het werd geschreven. Het woord 'zionisme' kan naar Europa worden gebracht in de late 19e eeuw, maar werd eeuwen geleden gebruikt door de Arabieren. Het woord 'communisme' werd uitgevonden door Marx, maar Marx was in nauwe samenwerking met Mazzini het ontwerpen van de toekomst van de wereld.
Het woord "nazi" komt van het Duitse woord "Nationalsozialismus", wat betekent dat het nationaal-socialisme. Opgericht door Hitler veel later, maar we moeten weten dat wanneer andere ontwikkelde plannen en nog eens wanneer toegepast. Hij heeft ook Hitler, heeft bijgedragen aan het nationalisme verdwijnen in plaats van het socialisme, omdat de natie is een belemmering voor de uitvoering van de Nieuwe Wereld Orde, geen socialisme. Belangrijk is het feit dat zowel Marx en Hitler uit de familie van de Barentsz-Cohen.
Marx is een telg van deze familie en Hitler afstammeling van dezelfde familie, ook getrouwd met een lid van de Rothschild familie lid, waaruit kwam Hitler. Hitler was de kleinzoon van Nathan Rothschild met wie hij correspondeerde Marx.I de letter verschijnt in het boek "The Devil in de 10e eeuw", uitgebracht in 1892, is beschikbaar op het geluidsbestand Myroh Fagan van 1967 naar de toelichting identificeren en vragen van Oxford in 1920 en claimen veel onderzoekers. Maar de belangrijkste vraag waarop geen antwoord is, indien de brief werd geregistreerd in de bibliotheek van het British Museum, omdat het verdwenen? Laat de linker met de onechtheid van.
Dat nagegaan wat er gedurende de eerste twee oorlogen geschreven in combinatie met de huidige realiteit, maakt de realisatie van wat zeer waarschijnlijk geschreven voor de derde oorlog. Voor de Derde Wereldoorlog Pike schreef:
De derde wereldoorlog zou ypothalfthei na de verschillen veroorzaakt door agenten van de Illuminati tussen de politieke Zionisten (het politieke zionisme is nu de staat Israël) en de islamitische wereld leiders.
De oorlog moet worden gevoerd op een zodanige wijze dat de Islam (de Moslim Arabische Wereld) en het politieke zionisme elkaar wederzijds te vernietigen. Inmiddels is de andere naties, die wederom zal worden verdeeld over deze kwestie, is het gedwongen om te vechten tot het punt van volledige fysieke, morele, spirituele en economische uitputting. ... We laten bevrijden van de nihilisten en de atheïsten overal werken, en zal een geduchte sociale ramp die in al zijn afschuw zal duidelijk het effect van de absolute atheïsme, die de bron is van de oorsprong van wreedheid en bloedige onrust te tonen aan de volken uit te lokken.
Dan overal, zullen de burgers worden gedwongen om zich te verdedigen tegen de wereld minderheid van revolutionairen die hen zou aanvallen. Burgers van staten zal de vernietigers van de beschaving uit te roeien, en het publiek zal teleurgesteld worden door de christelijke religie. Human menigte perceptie van God, zal vanaf dat moment zonder kompas of richting, angstig zoek naar een ideaal, maar zonder te weten waar om de cultus te bieden.
Toen de menigte, zal het ware licht ontvangen via de universele invoering van de zuivere leer van Lucifer, die uiteindelijk zal verschijnen in het publieke zicht. Dit etablissement van de leer van Lucifer zal optreden als gevolg van de algemene reactionaire beweging van mensen die de vernietiging van het christendom en het atheïsme, zowel (christendom en atheïsme) zal volgen zal worden verslagen en zal doden iedereen taftochrona.Diavazontas wat hij schrijft voor de derde wereldoorlog kan gemakkelijk begrijpen het grote kwaad is in aantocht, want zo hebben ontworpen. In Pike gerechtigheid en Kissinger, met betrekking tot de komst van de derde grote oorlog, toen in een interview met de krant Daily Squib op 27 november 2011 zei: Als u nog niet de trommels van de oorlog kan horen doof te zijn.
De brief over de derde wereld oorlog geïnitieerd door Israel conflict - Arabieren, die op dit moment niet worden weergegeven. Dit conflict zal zeer voordelig zijn omdat ze:
1. Alleen deze in staat zal stellen slopen de Al-Aqsa-moskee, dat is de derde heiligste plaats voor moslims, omdat het is gebouwd in de heiligste plaats van het Jodendom, bestond de Tempel van Salomo. Als je niet afbreken van de moskee, kan de kerk niet gebouwd worden.
2. Alleen op deze manier in staat zijn om de christelijke heiligdommen, zoals het graf van Christus, enz. Die bestaan ​​in Jeruzalem en rond het vernietigen zal zijn omdat anders de Antichrist zal niet in staat zijn om de tempel te betreden. Hij kan niet stand-by wanneer er sprake is het graf van Christus uit waar de Heilige Licht komt. In het kader van de vernietiging van alle christelijke heilige plaatsen optreedt en het bombarderen van het Vaticaan zoals voorspeld Joseph ouder, niet zozeer vanwege de heiligheid van het als gevolg van de bibliotheek en alles wat verborgen in kelders.
3. Alleen op deze manier in staat om 'schone' de hele regio van de Arabieren, uit Mesopotamië aan de Nijl en de piramides, naar de Grote Israël droom te creëren zal zijn, en
4. Alleen zo Ashkenazim zal zich te ontdoen van de sefardische joden. Ze willen niet dat alle Joodse inwoners van Israël, maar alleen de uitverkorenen.
Het feit dat alle landen van de wereld zijn gedreven om uitputting en vernietiging van alle gebieden (religie, economie, cultuur, ethiek, etc.) te voltooien zijn duidelijk en zal enige tijd tot uitputting bereiken op het punt dat u wilt nemen. Burgers zullen bedreigd door terroristische groeperingen, iets wat we al van de verspreiding van de moslims zien in Europa en in veel steden mensen te organiseren om zichzelf te beschermen.
De rol van de atheïsten is ook duidelijk, maar ze worden momenteel gebruikt om het christendom te vernietigen en voedde de mensen met een God die mensen vragen angstig goddelijke interventie om het kwaad te stoppen met het oog op de mogelijkheid om het te presenteren vinden Antichrist als de ware God. Ze willen het christendom, met name de orthodoxie te elimineren, want het is de waarheid en het atheïsme, want als atheïsten geloven niet in een god, niet zullen geloven, noch de antichrist.
Maar deze zullen niet worden voltooid omdat ze zeiden en zeggen verlichte oudsten van orthodoxie zou God niet toestaan. Wanneer zal het kwaad zal ingrijpen om mensen te redden culmineren, zal Orthodoxie verspreid over de wereld, zal de Griekse patriarch de enige leider van het Christendom te worden, zal de Griekenland weer uitgegroeid tot de eerste in de wereld, volgens Saint Paisius en andere profetieën, maar en volgens Nostradamus, maar het zal voor het laatst. Vain hun falen, zoals hij en Joseph Elder, zal de grote staten te raadplegen en xanasyskeptontai en ze kunnen niet begrijpen dat ze verkeerd waren.
Maar wie rechtvaardigt ruimschoots de Pike is een kosmopolitische wiens ontwerpen worden nu toegepast in Europa, maar voor hen om me te schrijven na het volgende artikel.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου