Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Våre barn jobbe ... Fra 1871 visste når den første blir, andre og tredje ...

Våre barn jobbe ... Fra 1871 visste når den første blir, andre og tredje ...



PP Albert Pike var en amerikansk general, 33. grad Mason, Lousiferianos, trodde på Lucifer, som er Lucifer, som var en satanist og sa "Ja! Lucifer er Gud. " Han var også av de viktigste grunnleggerne av Ku Klux Klan og i 1869 ble leder. Han er den avslørende boken "Moral og dogme" (Moral og dogme).

Den Giuseppe Mazzini var en italiensk politiker, journalist og revolusjonerende, 33. grad Mason, i 1834 ble leder av Illuminati og i 1860 grunnla mafiaen. Den Mazzini, sammen med den revolusjonerende Garibaldi jobbet for samlingen av Italia.
Top of the Illuminati for Italia er at Italias enhet aldri har vært vurdert av oss som et mål, men som et middel. Så noe dårlig venter og Italia. (Revolusjonen i Garibaldi vil bli undervist i greske skoler i to år, og erstatte undervisningen av den greske revolusjonen i 1821) sikret berømte brevet er datert 15 august 1871 og ble sendt av Pike i P-1 (Propaganda-1), den "veldig strålende bror Giuseppe Mazzini. "

Han skriver om den første verdenskrig - vekt på betydninger:

Den første verdenskrig må gjøres med formål ment å aktivere Illuminati å styrte makten til tsaren i Russland og gjennom denne krigen for å gjøre Russland en høyborg for gudløse kommunismen. Forskjellene som har forårsaket, av agenter fra Illuminati mellom britiske og tyske riket, vil bli brukt til foment denne krigen. På slutten av krigen, er kommunisme godt etablert og skal brukes til to formål, å ødelegge andre regjeringer og svekke religioner.
De bare var. Første verdenskrig var 1914-1918 med motstandernes Entente krefter, det vil si i hovedsak det britiske imperiet og Frankrike på den ene siden og den andre hovedsakelig Tyskland og osmanske riket. I løpet av denne krigen var Oktoberrevolusjonen i 1917, styrtet tsaren og ble konsolidert ateisten kommunismen i Russland.
For andre verdenskrig skriver Pike: Den andre verdenskrig må ypothalfthei forhånd på grunn av forskjellene mellom fascisme og sionistiske politikk (som politiske sionister ment jødiske diaspora).
Denne krigen må resultere i ødeleggelsen av nazismen og den politiske sionismen styrkes nok til å etablere den suverene staten Israel i Palestina. Under andre verdenskrig, må internasjonale kommunismen bli sterk nok for å balansere kristendommen, som deretter må samles opp og holdes i sjakk så lenge som nødvendig, inntil tidspunktet for den endelige sosiale katastrofen.
Prediksjon her helt bekreftet. Den andre verdenskrig fant sted 1939-1945 med rivaler såkalte vestlige makter (USA, Storbritannia og Frankrike) og Russland med motstandere fascistiske krefter (Tyskland, Italia og Japan). Resultatet ble et nederlag for nazismen, grunnlaget for staten Israel og styrke kommunismen ved å etablere Warszawapakten, som ble gjort opp for Unionen av sosialistiske sovjetrepublikker (alt dette var 15) og sju andre chores.Apo mange omstridt brevet fordi det nevnt ord som sionismen, kommunisme og nazisme hvis mening var ukjent da den ble skrevet. Ordet "sionisme" kan bli brakt til Europa i slutten av det 19. århundre, men ble brukt av araberne århundrer siden. Ordet "kommunisme" ble oppfunnet av Marx, men Marx var i nært samarbeid med Mazzini utforme fremtidens verden.
Ordet "nazisme" kommer fra det tyske ordet "Nationalsozialismus", som betyr nasjonalsosialismen. Etablert av Hitler mye senere, men vi trenger å vite at når andre utviklet planer og en annen når den brukes. Han har også Hitler, bidro til å forsvinne nasjonalisme fremfor sosialisme, fordi nasjonen er et hinder for gjennomføringen av New World Order, ikke sosialisme. Viktig er det faktum at både Marx og Hitler fra familien til Barents-Cohen.
Marx er en etterkommer av denne familien og Hitler etterkommer av den samme familien, også giftet seg med en medlem av Rothschild familiemedlem, som kom Hitler. Hitler var barnebarn av Nathan Rothschild som han korresponderte Marx.I brevet vises i boken "The Devil i det 10. århundre" utgitt i 1892, er tilgjengelig på lydfilen Myroh Fagan 1967 for å identifisere notater og spørsmål i Oxford i 1920 og hevder mange forskere. Men det sentrale spørsmålet som ingen svar er, om brevet ble registrert i Library of British Museum fordi den forsvant? La venstre viser falskhet av.
Det bekreftet det som har blitt skrevet for de første to kriger i kombinasjon med dagens virkelighet, gjør realisering av det som svært sannsynlig skrevet for tredje krigen. For den tredje verdenskrig Pike skrev:
Den tredje verdenskrig bør ypothalfthei etter forskjeller forårsaket av agenter for Illuminati mellom de politiske zionistene (politisk sionisme er nå staten Israel) og de islamske verdens ledere.
Krigen må gjennomføres på en slik måte at islam (den muslimske arabiske verden) og politiske sionismen ødelegge hverandre gjensidig. Imens andre nasjoner, som igjen vil bli delt i denne saken, er det tvang til å kjempe til det punktet av fullstendig fysisk, moralsk, åndelig og økonomisk utmattelse. ... Vi lar frigjøre nihilister og ateister å operere overalt, og vil provosere en formidabel sosial katastrofe som i all sin gru viser tydelig til nasjonene effekten av absolutt ateisme, som er kilden til opprinnelsen av villskap og blodig uro.
Så overalt, vil innbyggerne bli tvunget til å forsvare seg mot verden mindretall av revolusjonære som ville angripe dem. Borgere av stater vil utrydde disse ødeleggere av sivilisasjonen, og publikum vil bli skuffet av den kristne religion. Menneske publikum oppfatninger av Gud vil være fra det øyeblikket uten kompass eller retning, engstelig etter en ideell, men uten å vite hvor du skal tilby kult.
Da publikum vil motta det sanne lys gjennom den universelle etableringen av den rene læren om Lucifer, som til slutt vil vises i offentlig visning. Denne etableringen av læren om Lucifer vil oppstå som et resultat av den generelle reaksjonære bevegelse av folk som vil følge ødeleggelsen av kristendom og ateisme, begge (kristendom og ateisme) vil bli beseiret, og vil drepe noen taftochrona.Diavazontas hva han skriver for tredje verdenskrig kan lett forstå den store onde nærmer seg fordi så har utformet. I Pike rettferdighet og Kissinger, når det gjelder å komme i den tredje store krigen, når du er i et intervju med The Daily Squib avis på 27 november 2011 sa: Hvis du ikke kan høre krigstrommene må være døv.
Brevet om den tredje verdenskrig initiert av Israel konflikten - araberne, som i dag ikke vises. Denne konflikten vil være svært fordelaktig for dem fordi:
1. Bare dette vil gjøre det mulig rive Al-Aqsa-moskeen, som er den tredje helligste stedet for muslimene, fordi det er bygget i det helligste sted i jødedommen, eksisterte det Salomos tempel. Hvis du ikke rive ned moskeen, kan kirken ikke skal bygges.
2. Bare på denne måten vil være i stand til å ødelegge kristne helligdommer, for eksempel graven til Kristus, etc. som finnes i Jerusalem og rundt det fordi ellers Antikrist vil ikke være i stand til å komme inn i templet. Han kan ikke stå ved når det er graven til Kristus fra der den Hellige Lyset kommer. I forbindelse med ødeleggelse av alle kristne hellige steder oppstår og bombingen av Vatikanet som forutsa Joseph eldste, ikke så mye på grunn av den hellighet som et resultat av biblioteket og alt som er skjult i kjellere.
3. Bare på denne måten vil være i stand til å "rense" hele regionen fra araberne, fra Mesopotamia til Nilen og pyramidene, for å skape den store Israel drøm, og
4. Bare så Ashkenazim vil bli kvitt den sefardiske jøder. De ønsker ikke alle jødiske innbyggere i Israel, men bare de utvalgte.
Det faktum at alle land i verden er drevet til å fullføre utmattelse og ødeleggelse av alle områder (religion, økonomi, kultur, etikk, osv) er åpenbare, og vil ta litt tid å komme utmattelse på det punktet du ønsker. Innbyggerne vil truet av terroristgrupper, noe som vi ser allerede spredningen av muslimer i Europa, og i mange byer folk organiserer for å beskytte seg.
Rollen som ateister er også tydelig, men de blir i dag brukt til å ødelegge kristendommen og matet folk med Gud at folk spør spent guddommelig inngripen for å stoppe den onde for å finne anledning til å presentere Antikrist som den sanne Gud. De ønsker å fjerne kristendommen, spesielt ortodoksi, fordi det er sannheten, og ateisme fordi hvis ateister ikke tror på noen gud, ikke vil tro eller Antikrist.
Men disse vil ikke fullføres fordi de sa og si opplyste eldste ortodoksi ville ikke Gud tillate. Når vil kulminere onde vil gripe inn for å redde mennesker, vil spre ortodoksien over hele verden, vil den greske patriarken bli den eneste lederen av kristenheten, vil bli Hellas igjen første i verden, ifølge Saint Paisius og andre profetier, men og i henhold til Nostradamus, men det vil være for siste gang. Vain deres feil, som han og Joseph Elder, vil de store statene konsultere og xanasyskeptontai og de kan ikke forstå at de tok feil.
Men han som rettferdiggjør rikelig Pike er en annen kosmopolitisk hvis design er nå brukt i Europa, men for dem å skrive til meg etter neste artikkel.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου