Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Vores børn arbejder ... Fra 1871 vidste, når den første bliver, 2. og 3. ...

Vores børn arbejder ... Fra 1871 vidste, når den første bliver, 2. og 3. ...



PP Albert Pike var en amerikansk Generelt 33. grad Mason, Lousiferianos, troede på Lucifer, som er Lucifer, der var en satanist og sagde "Ja! Lucifer er Gud. " Han var også af de centrale stiftende medlemmer af Ku Klux Klan og i 1869 blev leder. Han er den afslørende bog "Moral og dogmer" (Moral og dogmer).

Den Giuseppe Mazzini var en italiensk politiker, journalist og revolutionerende, graden 33. Mason, i 1834 blev leder af Illuminati og i 1860 grundlagde mafiaen. Den Mazzini, sammen med den revolutionerende Garibaldi arbejdede for foreningen af ​​Italien.
Toppen af ​​Illuminati for Italien er, at Italiens enhed aldrig er blevet betragtet af os som et mål, men som et middel. Så noget dårligt ventetid og Italien. (Revolutionen i Garibaldi vil blive undervist i græske skoler i to år, erstatter undervisningen i den græske revolution i 1821) .Den berømte brev er af 15. august, 1871 blev sendt af Pike i P-1 (Propaganda-1), den "meget herlige bror Giuseppe Mazzini. "

Han skriver om første verdenskrig - fokus på betydninger:

Den Første Verdenskrig skal ske med formål til formål at gøre det muligt for Illuminati at styrte magt zarer i Rusland og gennem denne krig at gøre Rusland en højborg for gudløs kommunisme. De forskelle, der har forårsaget, ved agenter for Illuminati mellem briterne og det tyske rige, vil blive brugt til at fremkalde denne krig. I slutningen af ​​krigen, er kommunisme fast etableret, og skal bruges til to formål, at ødelægge andre regeringer og svække religioner.
De var bare. Første Verdenskrig var 1914-1918 med modstandernes ententemagterne, dvs. hovedsagelig det britiske imperium og Frankrig på den ene side og den anden hovedsageligt Tyskland og Osmanniske Rige. Under denne krig var Oktoberrevolutionen i 1917, styrtet tsaren og blev konsolideret ateisten kommunismen i Rusland.
For Verdenskrig skriver Pike: Anden Verdenskrig skal ypothalfthei forvejen på grund af forskellene mellem fascisme og zionistiske politik (som politiske zionister betød jødisk diaspora).
Denne krig skal resultere i ødelæggelsen af ​​nazismen og den politiske zionisme styrkes nok til at etablere den suveræne stat Israel i Palæstina. Under Anden Verdenskrig, skal International kommunisme blive stærk nok til at skabe balance kristenheden, som derefter skal inddæmmes og holdes i skak så længe som nødvendigt, indtil tidspunktet for den endelige sociale katastrofe.
Forudsigelsen her efterprøvet. Anden verdenskrig fandt sted fra 1939 til 1945 med rivaler såkaldte vestlige magter (USA, Storbritannien og Frankrig) og Rusland med modstandere fascistiske kræfter (Tyskland, Italien og Japan). Resultatet blev et nederlag for nazismen, grundlaget for staten Israel og styrke kommunismen ved at etablere Warszawapagtens, som bestod af Unionen af ​​Socialistiske Sovjetrepublikker (alt dette var 15) og syv andre chores.Apo mange omstridte brev, fordi det nævnte ord som zionismen, kommunisme og nazisme hvis betydning var ukendt, da det blev skrevet. Ordet "zionisme" kan bringes til Europa i slutningen af ​​det 19. århundrede, men blev brugt af araberne århundreder siden. Ordet "kommunisme" blev opfundet af Marx, men Marx var i tæt samarbejde med Mazzini designe verdens fremtid.
Ordet "nazisme" stammer fra det tyske ord "Nationalsozialismus", hvilket betyder nationalsocialisme. Etableret af Hitler langt senere, men vi har brug for at vide, at når andre udviklede planer og en anden, når den anvendes. Han har også Hitler, bidrog til at forsvinde nationalisme i stedet socialisme, fordi nationen er en hindring for gennemførelsen af ​​Den Nye Verdensorden, ikke socialisme. Vigtigt er det, at både Marx og Hitler fra familien af ​​Barents-Cohen.
Marx er en efterkommer af denne familie og Hitler efterkommer af den samme familie, også giftede sig med en medlem af Rothschild familiemedlem, hvorfra kom Hitler. Hitler var barnebarn af Nathan Rothschild, med hvem han svarede Marx.I bogstavet vises i bogen "The Devil i det 10. århundrede" udgivet i 1892, er tilgængelig på lydfilen Myroh Fagan af 1967 at identificere noter og spørgsmål af Oxford i 1920 og hævder mange forskere. Men det centrale spørgsmål, som der ikke er svaret, hvis brevet blev registreret i Library of British Museum, fordi den forsvandt? Lad venstre viser falskhed.
At verificeret hvad der er blevet skrevet til de to første krige i kombination med den aktuelle virkelighed, gør erkendelse af, hvad der meget sandsynligt skrevet til den tredje krig. For den tredje verdenskrig Pike skrev:
Den tredje verdenskrig skal ypothalfthei efter forskelle forårsaget af agenter for Illuminati mellem de politiske zionister (politisk zionisme er nu staten Israel) og de islamiske verdens ledere.
Krigen skal udføres på en sådan måde, at islam (den muslimske arabiske verden) og politisk zionisme gensidigt ødelægge hinanden. Imens de andre nationer, som endnu en gang vil blive delt i dette spørgsmål, er det med magt at kæmpe til det punkt af fuldstændig fysisk, moralsk, åndelig og økonomisk udmattelse. ... Vi lader befri nihilister og ateister til at operere overalt, og vil fremprovokere en formidabel social katastrofe, der i al sin gru vil vise tydeligt til nationerne effekten af ​​absolut ateisme, som er kilden til oprindelsen af ​​vildskab og blodig uro.
Så overalt, vil borgerne blive tvunget til at forsvare sig mod verden mindretal af revolutionære, der ville angribe dem. Borgere fra stater vil udrydde disse destroyere af civilisationen, og publikum vil blive skuffet over den kristne religion. Humane crowd opfattelser af Gud vil være fra det øjeblik uden kompas eller retning, ængstelig søgen efter et ideal, men uden at vide, hvor at tilbyde kulten.
Så mængden, vil modtage det sande lys gennem det universelle etableringen af ​​rene lære af Lucifer, som i sidste ende vil blive vist i offentlig visning. Denne virksomhed af læren om Lucifer vil opstå som følge af den generelle reaktionære bevægelse befolkninger, der vil følge ødelæggelsen af ​​kristendom og ateisme, både (kristendom og ateisme) blive besejret og vil dræbe enhver taftochrona.Diavazontas hvad han skriver for tredje verdenskrig kan nemt forstå den store onde nærmer fordi så har designet. I Pike retfærdighed og Kissinger, for så vidt angår den kommende af den tredje store krig, når de i et interview med The Daily Squib avis den 27. november, sagde 2011: Hvis du ikke kan høre trommerne krigens nødt til at være døv.
Brevet om den tredje verdenskrig initieret af Israel konflikten - arabere, som i øjeblikket ikke vises. Denne konflikt vil være meget fordelagtig for dem, fordi:
1. Kun dette vil gøre det muligt nedrive Al-Aqsa-moskeen, som er den tredje helligste sted for muslimer, fordi det er bygget i det helligste sted i jødedommen, der eksisterede Salomons tempel. Hvis du ikke rive ned moskeen, kan kirken ikke bygges.
2. Kun på denne måde vil være i stand til at ødelægge de kristne helligdomme, såsom graven Kristi mv, der findes i Jerusalem og omkring det, fordi ellers Antikrist vil ikke være i stand til at komme i templet. Han kan ikke stå ved, når der er graven Kristi hvorfra den hellige Light kommer. I forbindelse med ødelæggelsen af ​​alle kristne hellige steder forekommer, og bombningen af ​​Vatikanet som forudsagt Joseph ældste, ikke så meget på grund af hellighed som følge af biblioteket og alle, der er skjult i kældre.
3. Kun på denne måde vil være i stand til at 'rense' hele regionen fra araberne, fra Mesopotamien til Nilen og pyramiderne, for at skabe den Store Israel drøm, og
4. Kun så ashkenazim vil slippe af med sefardiske. De ønsker ikke alle jødiske indbyggere i Israel, men kun de udvalgte.
Det faktum, at alle lande i verden er drevet til at fuldføre udmattelse og destruktion af alle de områder (religion, økonomi, kultur, etik, osv) er indlysende, og vil tage nogen tid at nå udmattelse på det punkt, du ønsker. Borgerne vil truet af terroristgrupper, noget, som vi allerede ser udbredelsen af ​​muslimer i Europa og i mange byer folk organiserer at beskytte sig selv.
Rolle ateister er også tydelig, men de er i øjeblikket bruges til at ødelægge kristendommen og til fodret folk med Gud, at folk spørger ængsteligt guddommelig indgriben for at stoppe det onde for at finde lejlighed til at præsentere Antichrist som den sande Gud. De ønsker at fjerne kristendommen, især ortodoksi, fordi det er sandheden og ateisme, fordi hvis ateister ikke tror på nogen gud, vil ikke tro eller Antikrist.
Men disse vil ikke blive afsluttet, fordi de sagde, og sige oplyste ældste af ortodoksi ville Gud ikke tillade. Hvornår vil kulminere onde vil gribe ind for at redde folk, vil sprede ortodoksi i hele verden, vil den græske patriark blive den eneste leder af kristenheden, bliver Grækenland igen første i verden, ifølge Saint Paisius og andre profetier, men og ifølge Nostradamus, men det vil være for sidste gang. Vain deres fiasko, da han og Joseph Elder, vil de store stater konsultere og xanasyskeptontai og de kan ikke forstå, at de tog fejl.
Men den, der retfærdiggør rigeligt Pike er en anden kosmopolitisk hvis design anvendes nu i Europa, men for dem at skrive til mig efter næste artikel.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου