Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Australië: De politieke onzekerheid na de vervroegde verkiezingen

Australië: De politieke onzekerheid na de vervroegde verkiezingen

Australië is momenteel verwikkeld in onzekerheid na de parlementsverkiezingen, die niet toestaan ​​dat de vertrekkende premier Malcolm Ternmpoul om haar positie te versterken als wilden toen ze kondigt vervroegde verkiezingen.

De Ternmpoul, een multimiljonair voormalige bankier, had besloten om vervroegde verkiezingen --kanonika zou worden gemaakt voor januari 2017-- om de meerderheid van de Senaat te stabiliseren noemen. Het saldo van krachten in de Eerste Kamer afhankelijk onafhankelijke afgevaardigden of afkomstig zijn van partijen minderheid, die enkele van de hervormingen geblokkeerd.

De 61chronos Ternmpoul Ook wilde de partij zaken staatsgreep die de Liberale Partij --ton belangrijkste vorming van de uitgaande synaspismou-- en dat maakte legaliseren hebben hem in staat tot en met september te ontslaan aan Tony Abbott, waarvan hij secretaris was.

Maar nu je kan hebben om te onderhandelen met onafhankelijke of kleine partijen aan de macht te blijven.

Ongeveer 15,6 miljoen. De kiezers werden opgeroepen naar de stembus om te kiezen 150 leden van het Huis van Afgevaardigden en 76 senatoren.

Na een aantal brieven van de stemmen, de coalitie van Ternmpoul katalamvanei8 toegevoegd 65 zetels in het parlement vandaag, Arbeid 67, de Groenen één zetel en onafhankelijke vier zetels, volgens de voorlopige resultaten.

Dertien stoelen zijn nog niet toegekend omdat de resultaten zijn nek en de nek. Voor de meerderheid in het parlement nodig 76 zetels.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου