Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Saksan ja Turkin eroja kokouksen Merkel-Erdogan

Saksan ja Turkin eroja kokouksen Merkel-Erdogan

Saksan liittokansleri Angela Merkel sanoi tänään, että hän keskusteli rakentavassa hengessä Saksan ja Turkin eroja presidentti Erdoganin kuitenkin kysymyksiä on vielä ole ratkaistu.

Se oli ensimmäinen yksityinen kokous kahden johtajan koska Saksan parlamentti hyväksyi viime kuussa päätöslauselman tunnustaa kansanmurhaksi joukkomurhan armenialaisten 1915 ottomaanien voimia, suututtanut Turkki, joka kieltää maksu.

Sittemmin Ankara ei ole sallinut saksalaisen jäsenet pääsyn Incirlik lentotukikohdan, jossa 250 saksalaista sotilasta osallistumaan Naton operaatioihin vastaan ​​jihadisti organisaatio islamilainen valtio Irakissa.

"Keskustelimme kaikki jäljellä olevat kysymykset. Tunnelma oli rakentava, jolla pyritään ratkaisemaan nykyiset konfliktit" sivussa Naton huippukokouksessa, Merkel sanoi aikana lyhyen lehdistötilaisuudessa.

Kun kysyttiin erot ratkaistiin, liittokansleri vastasi: "Erot eivät ole vain katoamassa kautta tällaista keskustelua. Uskon kuitenkin, että on tärkeää, että testattu".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου