Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Les diferències entre Alemanya i Turquia a la reunió Merkel-Erdogan

Les diferències entre Alemanya i Turquia a la reunió Merkel-Erdogan

La cancellera alemanya, Angela Merkel, ha dit avui que ell va discutir amb un esperit constructiu a les diferències alemany-turc amb el president, Recep Tayyip Erdogan, però, els problemes segueixen sense resoldre.

Va ser la primera reunió privada dels dos líders des del parlament alemany va aprovar el mes passat una resolució que reconeix com genocidi la matança d'armenis el 1915 per les forces otomanes, el que va enfurir Turquia, que nega el càrrec.

Des de llavors, Ankara no ha permès als membres alemanys l'accés a la base aèria de Incirlik, on 250 soldats alemanys que participen en operacions de l'OTAN contra l'organització gihadista Estat Islàmic a l'Iraq.

"Vam discutir totes les qüestions pendents. L'ambient era constructiva, en un esforç per resoldre els conflictes existents" en el marc de la cimera de l'OTAN, va dir Merkel en una breu roda de premsa.

Quan se li va preguntar si es van resoldre les diferències, el Canceller va respondre: "Les diferències no només estan desapareixent a través d'un debat d'aquest tipus, però, crec que és important que la prova.".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου