Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Bruidegom Trump drong er bij de Senaat om te getuigen over de contacten van het personeel van de President's met Russische functionarissen



De Senaat Intelligence Committee is op zoek naar een depot van de bruidegom van de Amerikaanse president, de Jared Kouchner, in het kader van het onderzoek rekening geen links bestuurders van Donald Trump personeel met Russische functionarissen.

Rebecca Gkloouver Watkins, de voorzitter van de woordvoerder van de Commissie Richard Bair bevestigd dat Kouchner heeft opgeroepen om te getuigen.

De bruidegom Trump had deelgenomen adviseur genomen tijdens de campagne van de Republikeinse mogul. Hij is de naaste medewerker van de president zal getuigen in onderzoek naar de rol van Rusland in de presidentsverkiezingen van 2016.

Ten minste vier Congres commissies overwegen alle pogingen van Moskou om de uitkomst van de verkiezingen en de mogelijke banden tussen Rusland en de Trump medewerkers beïnvloeden. De FBI-directeur James gom bevestigde vorige week dat de federale politie onderzoekt de zaak.

Een Witte Huis functionaris zei tegen persbureau Reuters dat Kouchner als vrijwilliger op de Senaat Intelligence Committee te spreken, maar heeft geen bevestiging nog niet ontvangen.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου