Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

De Trump "geamuseerd" door ... covfefe dat internetgebruikers verbijsterd



Een bericht metamesonychtio president Donald Trump op Twitter veroorzaakte een groot aantal vraagtekens, maar speculatie en spot door internetgebruikers die geprobeerd, zonder succes, om erachter te komen wat mysterieus middelen (en waarschijnlijk niet-bestaande) woord covfefe.

At 12.06 (Washington tijd) de Trump heeft opgehangen in verband met de boodschap: "Ondanks de voortdurend negatieve pers covfefe". De ophanging, een duidelijk onafgewerkte straf bleef urenlang op Twitter, zonder enige uitleg. Eenmaal afgekoeld, ongeveer zes uur later, Obama keerde terug naar wat licht in het donker ... "Wie kan de ware betekenis van covfefe begrijpen! Fun".

Het oorspronkelijke bericht, dat verscheen aan het begin van een andere één van Trump protest over de manier waarop de gerichte media veroorzaakt vele en gevarieerde reacties zijn. Sommige zelfs opheldering gevraagd uit het woordenboek Merriam-Webster. Ze vonden de definitie van het woord, maar de onderneming die het woordenboek antwoordde: "Ze wordt wakker Controleer de tweeter ... Um ... Ziet er ... Het spijt Controleer de tweeter terug gaan slapen..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου