Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Voormalig FBI-directeur James Earls wist om informatie die in het geval van Ch. Klinton



De voormalige directeur van het Amerikaanse Federal Bureau of Investigation (FBI) James Earl wist dat de materiële informatie met betrekking tot het case management van Chilari Klinton e-mails werden vervaardigd door de Russische geheime diensten, zegt de CNN.

Echter, voelde hij dat als het bekend was zou de status van het onderzoek te ondermijnen, maar het ministerie van Justitie, in overeenstemming met de standpunten van vele ambtenaren die een mening hebben over het proces geuit.

Als gevolg daarvan is de situatie die het tandvlees voorwaarden eenzijdig gehandeld afgelopen zomer de aankondiging van de voltooiing van het onderzoek en zonder overleg met de (toenmalige) minister van Justitie US Loretta Lynch.

Op hetzelfde moment, het tandvlees verweten Clinton, aanzienlijke nalatigheid; het beheer van e-mail, gedurende de looptijd van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken. De persconferentie die hij had gegeven had acute politieke confrontatie veroorzaakt, maar brengt ook een sterke kritiek van zowel de Democraten, maar ook van de Republikeinen.

De gom acties werden op basis van zijn persoonlijke kennis voor het nastreven van de georganiseerde desinformatie door de Russen, zijn een duidelijk voorbeeld van hoe Rusland invloed op de genomen door Amerikaanse functionarissen op het hoogste niveau van de macht beslissingen tijdens de campagne van 2016, reacties op CNN.

Bron: CNN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου