Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Den M. Schultz fordømmer trusler mod tyskerne af tyrkiske parlamentsmedlemmer oprindelse

Den M. Schultz fordømmer trusler mod tyskerne af tyrkiske parlamentsmedlemmer oprindelse



Medlemmer, der tager stilling til en sag inden for deres mandat ikke kan under alle omstændigheder blive erklæret terrorister trods eventuelle forskellige meninger, "skriver han i et brev, der skulle sendes i dag til den tyrkiske præsident Recep Tayyip Erdogan, præsident Europa-Parlamentet Martin Schulz.

"En sådan handling er en absolut krænkelse af et tabu, som utvetydigt fordømmer" fortsætter Schultz i sit brev, i henhold til den online udgave af Der Spiegel.

I sit brev Schultz kritiserer Erdogans verbale angreb mod tysk af tyrkisk oprindelse parlamentsmedlemmer, der stemte for at anerkende det armenske folkemord.

"Med stor bekymring har jeg noteret relevante rapporter, hvorefter der har været verbale angreb mod frit valgte medlemmer af Forbundsdagen på grund af deres stemmer og skylden for det," siger Schultz i sit brev.

"Som formand for en multinational, multietnisk og multireligiøst parlamentarisk tillad mig følgende observation: den frie udøvelse af medlemmernes mandat er en af ​​de vigtigste søjler i vores europæiske demokratier," sagde den tyrkiske præsident Martin Schulz.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου