Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Swiss at stemme, for den grundlæggende indkomst for alle

Swiss at stemme, for den grundlæggende indkomst for alle


Swiss kommer i dag til stemmeurnerne for at afgøre, om indførelse af en grundlæggende indkomst for alle, arbejdere og arbejdsløse, et unikt projekt i verden, der forårsager ophedet debat i et land, hvor arbejdskraft værdi prissat. Men ifølge de seneste meningsmålinger, forslag fremsat af upartisk gruppe er usandsynligt at stemme for.

Ikke overraskende, når man husker, at i 2012 havde den schweiziske allerede afvist at øge feriedage for arbejdstagere fra fire til seks uger, frygtede et tab af konkurrenceevne. Den populære initiativ "for en ubetinget basisindkomst" (RBI) foreslår udbetaling af ydelser hver måned til alle schweiziske og udlændinge, der bor i landet, uanset om de arbejder eller ej.

Mængden af ​​indkomst, der mangler at blive fastlagt, men gruppen havde initiativet foreslår at give 2.500 schweizerfranc (2.260 euro) per voksen-meget lille mængde til at leve i Schweiz, og 650 schweizerfranc for hver mindreårig. Dette vil kræve en ekstra budget på omkring 25 milliarder Schweizerfranc (22,6 milliarder kroner. Euro) om året, der skal finansieres af nye skatter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου