Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Sveitsin äänestää, että perustoimeentulo kaikille

Sveitsin äänestää, että perustoimeentulo kaikille


Sveitsin tulla tänään äänestämässä päättää käyttöönotosta perustoimeentulo kaikille, työntekijät ja työttömät, ainutlaatuinen hanke maailmassa, joka aiheuttaa kiivasta keskustelua maassa, jossa työarvoa hinnoiteltu. Kuitenkin Uusimpien gallupit, ehdotuksen, jonka puolueeton ryhmä ei todennäköisesti äänestää.

Ei ole yllättävää, kun otetaan huomioon, että vuonna 2012, Sveitsin on jo kieltäytynyt lisätä lomaoikeutta työntekijöiden neljä-kuusiviikko pelossa kilpailukyvyn heikkenemiseen. Suosittu aloite "ehdottomasta perustulo" (RBI) ehdottaa etuuksien maksaminen kuukausittain kaikille Sveitsin ja asuvien ulkomaalaisten maassa, toimivatko ne vai eivät.

Tulojen määrästä, joka jää ratkaistavaksi, mutta ryhmä oli aloite aikoo tarjota 2500 Sveitsin frangia (2,260 euroa) per aikuinen -hyvin pieni määrä elää Sveitsissä, ja 650 Sveitsin frangia kutakin toissijaista. Tämä edellyttäisi lisäbudjetin noin 25 miljardia Sveitsin frangia (22,6 miljardia dollaria. Euroa) vuodessa, joka rahoitetaan uusia veroja.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου