Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

M. Schultz smerkia grasinimus vokiečių turkų kilmės parlamentarai

M. Schultz smerkia grasinimus vokiečių turkų kilmės parlamentarai



Nariai, kurie priimti poziciją dėl klausimo per jų įgaliojimai negali bet kuriuo atveju būti paskelbta teroristus, nepaisant bet kokių skirtingų nuomonių ", jis rašo laiške, kuris buvo siunčiami šiandien Prezidento Turkijos prezidentas Recepas Tayyipas Erdoganas, Europos Parlamentas Martinas Schulzas.

"Tokie veiksmai yra absoliutus pažeidimas tabu, kurie nedviprasmiškai pasmerkti" tęsia Schultz savo laiške, atsižvelgiant į interneto leidimas Der Spiegel.

Savo laiške Schultz kritikuoja RT Erdogano žodinių išpuolių prieš vokiečių turkų kilmės parlamentarai, kurie balsavo kad reikia pripažinti armėnų genocidą.

"Su dideliu nerimu aš atkreipiau dėmesį į atitinkamus pranešimus, pagal kurį buvo žodinis puolimas prieš demokratiškai išrinktus Bundestago nariai, nes jų balsų ir apkaltino jį", sako Schultz savo laiške.

"Kaip prezidentas tarptautinė, daugiatautę ir kelių religijų parlamento leiskite man tokia pastaba: laisvas naudojimasis biure narių yra vienas iš pagrindinių ramsčių mūsų Europos demokratijų", sakė Turkijos prezidentas Martinas Schulzas.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου