Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Mindst fire døde og flere såret i et indkøbscenter i Burlington i staten Washington

Mindst fire døde og flere såret i et indkøbscenter i Burlington i staten Washington


Mindst fire døde og flere sårede er den dato har været forekomsten af ​​ild, der blev kastet fredag ​​aften (lokal tid, tidlig morgen GMT) i indkøbscentret i staten Washington i det nordvestlige USA, og en mistænkt flugt, oplyser politiet.

Skyderiet fandt sted på Cascade Mall i Burlington, Washington, omkring 105 km. Nord for Seattle. Den mistænkte er "En spansk mand, der var iført gråt tøj," siger Mark Francis, talsmand for trafik stat i en besked på Twitter.

Ifølge repræsentanten, blev den mistænkte spottet sidste guidede fodgænger motorvej, der passerer tæt på indkøbscenter i Burlington, en by mellem Seattle og den canadiske grænse.

"Vi ser for den mistænkte og beviser," tilføjede Frans, der bogført et billede af den mistænkte. "Her er shooter. Vi mener, det er kun en shooter. De myndighederne hvis du ser ham. Den er bevæbnet med en riffel," sagde han.

Ambulancetjenester indtastet indkøbscenter under politibeskyttelse til pleje af de sårede, siger han.

Vejen af ​​staten Washington sagde, at der ikke er nogen tegn på, at hændelsen i Burlington relateret til terrorisme, rapporterede tv-netværk NBC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου