Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

USA: Rendkívüli állapot a város Charlotte zavarai miatt

USA: Rendkívüli állapot a város Charlotte zavarai miatt


A kormányzó a North Carolina Charlotte bejelentett rendkívüli állapotot, mert az erőszakos események a városban, ahol az ember megsérült egy lövedék, és a "kritikus állapotban van."

Kormányzó Pat MakKrori kialakítására szólított fel a Nemzeti Gárda és a rendőrség a Nemzeti Utak hogy támogassa a helyi rendőrség Charlotte, mint írta a Twitteren.

A második egymást követő éjszaka, a demonstrációkat az erőszakos cselekmények jellemezték a rendőrség és a feldühödött a halál egy fekete tűz rendőrség tömegből.

Az önkormányzati hatóságok azt mondta, hogy egy ember megsérült egy lövedék, és ez "a gépi lélegeztetés a kritikus állapotban van, de nem halt meg," miután bejelentették, hogy egy ember életét során erőszakos események "az állampolgárok között."

Riporter a francia hírügynökség (AFP), ami a helyszínen a tüntetés, azt mondta, látta, hogy egy férfi esik, látszólag megsebesítette egy golyó, és vérzik kontrollálatlan.

Az események akkor kezdődött, amikor több száz tüntető összetört ablakok és dobott tárgyak a biztonsági erők, amelyek éltek diakrygonon szerint az újságíró.

Ennek oka a harag a tüntetők halála Keith Lamont Scott, fekete 43 év. A rendőrség szerint Scott halálosan megsebesült egy golyó, amikor nem volt hajlandó elhagyni a pörgő. Az emberek kísérete helyett azt mondják, hogy birtokában lévő, de egy könyvet.

Helyett halálos összegyűlt vallási közösségek képviselői, tagjai szervezeteknek az emberi jogok védelme és a lakosok.

A fegyver "hazugság", mondta az AFP-nek szomszéd Scott.

"Ők távolítani a könyvet, és a helyére egy revolver. Ez az ember itt ül minden nap várja az iskolabusz fia, "mondta.

A halál Keith Lamont Scott, az utolsó egy sor hasonló incidensek az amerikai okozott első tiltakozás lakosok kedden este. Azonban az eredetileg békés tiltakozás követte az erőszakos események, ahol 16 tagja a biztonsági erők pedig megsebesült, a rendőrség szerint, és egy ismeretlen számú tüntetők.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου