Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Snelle afwikkeling van de Deutsche Bank met de VS wil dat de Duitse regering

Snelle afwikkeling van de Deutsche Bank met de VS wil dat de Duitse regering

Duitsland wil snel een compromis tussen Deutsche Bank en de Amerikaanse regering ten aanzien van de straf voor de verkoop van gesecuritiseerde hypotheken op een misleidende manier dat de bank in staat zijn zich te concentreren op de hervorming van haar business model te zien, aldus een rapport van Bloomberg geciteerd ambtenaren Angela Merkel's regering.

De grootste Duitse bank moet maatregelen, zoals het schrappen van banen, een snelle draai aan online bankieren (online bankieren) en sluiten van filialen te bevorderen, als onderdeel van een strategie die Duitse banken in staat stellen om de wijzigingen in de regelgeving en de lage rente te weerstaan, functionaris gezegd. De afwikkeling van de zaak in de VS zal de marge te creëren om dit proces vooruit te helpen, zei een andere ambtenaar.

"Na de Deutsche Bank zal verzoenen met de Amerikanen, kunnen we weer concentreren op de thema's", aldus Michael Fuchs, vice-fractie van de Christen-Democratische Unie (CDU) Merkel. De aanpassing is in volle gang en het "management van de bank heeft tijd nodig" om de fouten te corrigeren "10 jaar en langer," voegde hij eraan toe.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου