Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Bilaterale betrekkingen en wereldwijde crises in de eerste-Lavrov bijeenkomst Tilerson


Het vooruitzicht van de bilaterale betrekkingen en de zeer grote wereldwijde crisis zal naar verwachting de verwachte eerste bijeenkomst schijnwerpers zal zijn Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov met de Amerikaanse tegenhanger van Rex Tilerson donderdag in Bonn in Duitsland ter gelegenheid van de bijeenkomst van de G20, kondigde vandaag het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken.
"Op 16 februari in Bonn biedt vergadering (van Lavrov) met de Amerikaanse minister Rex Tilerson en bereid was," verklaarde de vertegenwoordiger van het Russische ministerie Maria Sacharov.
"Natuurlijk is het de bedoeling om de internationale agenda en de belangrijkste internationale crises, overwegen ten aanzien waarvan onze landen samenwerken en moeten samenwerken. Het is natuurlijk ook adressen regionale kwesties," voegde de vertegenwoordiger van het Russische ministerie, opmerkend dat zal worden besproken " en andere belangrijke kwesties (...) als onze diplomatieke betrekkingen die een patstelling met de vorige regering had bereikt. "
"We hebben een groot aantal zaken die in de bilaterale agenda, die nodig onmiddellijke behandeling en op de korte en middellange termijn behandeling," voegde hij eraan toe.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου