Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken spreekt van een "post-westerse 'wereldorde


De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov vandaag opgeroepen tot een "post-westerse" wereld orde te scheppen, terwijl het voorstellen aan de Verenigde Staten een "pragmatische" relatie. "We zijn het niet eens met degenen die Rusland beschuldigen van inspanning (...) om de wereldwijde liberale orde te vernietigen. De crisis van dit model werd voorgeschreven omdat het idee van de politieke en economische globalisering gebouwd door een zorgvuldig geselecteerde groep van staten (...) voor domineren al de rest, "zei hij.

"Degenen die verantwoordelijk zijn leiders moeten een keuze te maken. Ik hoop dat deze keuze zal zijn dat van een mondiale democratische en rechtvaardige orde. Als u wilt, noem het" post-West ',' voegde hij eraan toe speech vertrouwen man Vladimir Poetin op de conferentie veiligheid uitgevoerd in München. Volgens Lavrov, dit nieuwe systeem van iedere soevereine staat partners "zal een evenwicht tussen de belangen van die van haar zoeken".

dan spreken over de betrekkingen met de Verenigde Staten, de Russische minister van Buitenlandse Zaken zei dat Rusland niet iets anders dan een relatie "wederzijds respect" niet wil.

"Wat we willen de betrekkingen met de Verenigde Staten? Relatie pragmatische wederzijds respect en de erkenning van de (gemeenschappelijke) onze verantwoordelijkheid voor de stabiliteit van de wereld", benadrukte de diplomaat. "Het potentieel van de samenwerking in de politieke, economische, humanitaire sector is enorm, maar moet nog werkelijkheid worden, we staan ​​open voor zover [en] de Verenigde Staten," zei Sergey Lavrov.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου