Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Relații bilaterale și crize globale în prima Lavrov reuniune Tilerson


Perspectiva relațiilor bilaterale și foarte mare, criza globală de așteptat să lumina reflectoarelor prima reuniune va fi de așteptat ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, cu omologul său american, Rex Tilerson, joi, la Bonn, în Germania, cu ocazia reuniunii G20, a anunțat astăzi Ministerul rus de Externe.
"Pe data de 16 februarie, la Bonn oferă întâlnire (de Lavrov), cu secretarul american Rex Tilerson și a fost pregătit", a explicat reprezentantul Ministerului rus Maria Saharov.
"Desigur, este planificat să ia în considerare agenda internațională și principalele crize internaționale, pentru care țările noastre cooperează și ar trebui să coopereze. Desigur, abordează, de asemenea, probleme regionale", a adăugat reprezentantul Ministerului rus, menționând că vor fi discutate " și alte aspecte importante (...) ca relațiile noastre diplomatice, care au ajuns la un impas cu guvernul anterior. "
"Avem un număr mare de probleme, care se află în agenda bilaterală, care avea nevoie urgentă de tratament și în tratamentul scurt și pe termen mediu", a adăugat el.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου