Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

De voorzitter van het Huis van Afgevaardigden Ryan probeert de ophef over de werkzaamheden Tramp zwijgen




De voorzitter van het Huis van Afgevaardigden Paul Ryan vandaag geprobeerd om de rage die is uitgebroken na de publicaties waarin de voorzitter Donald Trump vroeg de voormalige directeur van de FBI James gom om een ​​aantal aspecten van het onderzoek ten aanzien van Rusland te annuleren te kalmeren, te zeggen dat " we moeten de feiten te kennen, "en voegde eraan toe dat hij het vertrouwen in de Republikeinse president heeft.

"Ik weet zeker dat we willen horen van de heer Gum als het gebeurde zoals naar verluidt het beschreef, waarom dan niet actie dan nemen? Er zijn veel onbeantwoorde vragen, "zei Ryan vertelde verslaggevers. "Wat ik zei tegen onze leden is: nu is het tijd om alle relevante informatie te verzamelen."

Op de vraag of hij het vertrouwen in Trump heeft, Ryan antwoordde: "ja, ik heb."

De Intelligence Committee van de Amerikaanse Senaat heeft vandaag aangekondigd dat in de tussentijd verzocht het tandvlees voor hem te verschijnen, zowel in de openbare vergaderingen en in de camera, en intensiveren van het onderzoek naar de vermeende betrokkenheid van Rusland bij de presidentsverkiezingen van 2016.

Ook zei hij dat hij vroeg de officiële directeur van de FBI Antriou Makkeimp voor één van de bewijzen te leveren doet, nota's of andere documenten; voor officiële mededelingen met senior Witte Huis en het ministerie van Justitie in het onderzoek naar de betrokkenheid van Rusland in de Amerikaanse verkiezingen.

Inmiddels is er een kleine, maar groeiende binnenlandse aantal Republikeinse parlementaire oproepen naar onafhankelijk onderzoek naar de mogelijkheid dat er een samenzwering tussen de campagne Trump en Rusland, na de bekendmaking van een memorandum van kronen hij zegt moet Trump probeerde het FBI-onderzoek blokkeren .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου