Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Seoul wijst op de snelle ontwikkeling van de Noord-Koreaanse raketprogramma


De raket programma van Noord-Korea ontwikkelt zich sneller dan verwacht tempo, zei hij dat de Zuid-Koreaanse minister van Defensie Han Min-Mr. De uitspraak werd gedaan na de veroordeling door de VN-Veiligheidsraad van de test raketlancering uitgevoerd vroege ochtend zondag Noord-Korea.
Dit was een raketlancering middellange afstand, terwijl de VN vereist Pyongyang stoppen van de ontwikkeling van de raket arsenaal, en de beëindiging van zijn nucleaire programma.
De Zuid-Koreaanse minister van Defensie vertelde het parlement dat het land de raketlancering zondag gedetecteerd door de radar van de Amerikaanse THAAD raketafweersysteem, dat is ontwikkeld op basis van de vorige maand op het grondgebied van Zuid-Korea, waardoor de reactie van China.
Van haar kant, Noord-Korea kant verwerpt elke internationale gesprekken naar de raket- en nucleaire programma te beëindigen, zelfs door zijn trouwste bondgenoot, China, en stelt dat deze programma's maken deel uit van de uitoefening van wettige zelfverdediging. Het belangrijkste doel van beide programma's is om een ​​raket die een nucleaire oorlog head-draagkracht, die invloed kan hebben op de centrale staten van de VS zal moeten bouwen.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου