Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Hållbarhets frågan om den grekiska skulden återuppta K. Lagarde

Hållbarhets frågan om den grekiska skulden återuppta K. Lagarde

Accelererar stimulera regeringen efter en förtroendeomröstning fått från huset och fokuserar på den ekonomiska utvecklingen. Aten hoppas att efter utvärderingen av programmet och rekapitalisering av banker, kommer att öppna debatten om skuldsanering. Christine Lagarde och Francois Hollande, dock inledde diskussionen och avvakta utvecklingen.

Frågan om apomiosis av den grekiska skulden väntas tas upp inklusive kontakterna kommer att vara i Lima, Peru, vid sidan av det årliga mötet mellan IMF Ms Världsbanken, finansminister, Euclid Tsakalotos.

På torsdag chefen för Internationella valutafonden Christine Lagarde, under en presskonferens, upprepade att Greklands skuld är ohållbar och att läget för fonden för daitirisimotita Skuld inte har ändrats sedan i juli förra året då den publicerade sin senaste hållbarhetsredovisning .

I själva verket åter in som ett villkor för att delta i det nya programmet fonden politiska initiativ som kommer att återställa landets skuld till en hållbar väg.

Samtidigt underströk han att IMF står redo att hjälpa Grekland efter begäran som har inkommit med regeringen i landet, men kallas för antagande och antagandet av stora reformer av pensionssystemet, men även framför bank styrning.

Kontakter för öppna frågor förväntas ha med Ms. Lagkant den grekiska finansministern som är i Lima chef för den grekiska delegationen.

Gör ypenthimisoume onsdagen att Frankrikes president, Francois Hollande, talar till Europaparlamentet, påpekade att: "Den grekiska premiärministern Alexis Tsipras är en modig politiker och ville konsultera folket innan de accepterar programmet. Nu hoppas jag att börja tala om skulden. "

På samma fråga, men den tyska förbundskanslern Angela Merkel undvek att nämna.

Baserat på avtalet från juli, efter bortgången av förutsättning och rekapitalisering av banker, kommer EU att inleda en debatt om den grekiska skuldlättnader, som kronologiskt som i november.

På den del av regeringen, dock taleskvinna Olga Gerovasili, i en intervju på p / p Real Fm, som beskrivs som viktig nationell fråga skuldsanering och betonade att "utgör den största delen av lösningen och det mest smärtfri passage av tre år genom avtalet ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου