Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Kestävyys kysymys Kreikan velan uudelleen K. Lagarde

Kestävyys kysymys Kreikan velan uudelleen K. Lagarde

Nopeuttaa vauhti hallitus jälkeen luottamuslause saatujen House ja keskitytään talouden kehityksestä. Ateena toivoo, että arvioinnin jälkeen ohjelman ja pankkien pääomapohjan vahvistamiseen, avaa keskustelun velkajärjestelyt. Christine Lagarde ja Francois Hollande kuitenkin avasi keskustelun ja odottaa kehitystä.

Kysymys apomiosis Kreikan velan odotetaan puututtava myös yhteydet on Limassa, Perussa, sivussa vuosikokouksessa valuuttarahaston Ms Maailmanpankin, valtiovarainministeri, Euclid Tsakalotos.

Torstaina johtaja Kansainvälisen valuuttarahaston Christine Lagarde, aikana lehdistötilaisuudessa, toisti, että Kreikan velka on kestämätön ja että asema rahaston daitirisimotita Velka ei ole muuttunut viime heinäkuussa, kun se julkaisi viimeisimmän kestävän kehityksen raportin .

Todellakin, uudelleen asettaa ehdoksi osallistumista uuden ohjelman rahasto politiikkoja, palauttaa maan velan kestävälle uralle.

Samalla hän korosti, että IMF on valmis avustamaan Kreikan jälkeen pyyntö, jonka on toimittanut maan hallitus, mutta kehotettiin ottamaan käyttöön ja säätämistä merkittäviä uudistuksia eläkkeiden mutta myös edessä pankin hallinnon.

Yhteydet avointen kysymysten odotetaan olevan Ms Lagkant Kreikan valtiovarainministeri joka on Limassa johtaja Kreikan valtuuskunta.

Do ypenthimisoume keskiviikkona, että Ranskan presidentti Francois Hollande, puhuu Euroopan parlamentille, huomauttamalla, että: "Kreikan pääministeri Aléxis Tsípras on rohkea poliitikko ja halusi kuulla ihmisiä ennen kuin sovitaan ohjelman. Nyt toivon alkaa puhua velkaa. "

Samasta aiheesta, kuitenkin, Saksan liittokansleri Angela Merkel vältti viittaamasta.

Sopimuksen perusteella heinäkuun jälkeen läpimenoa edellytys ja pankkien pääomapohjan vahvistamiseen, EU avaa keskustelun Kreikan velkahelpotuksia, joka kronologisesti vahvistettiin marraskuussa.

On osa hallituksen kuitenkin, tiedottaja Olga Gerovasili, haastattelussa p / p Real Fm, kuvata suurten kansallisten kysymys velkajärjestelyt, korostaen, että "muodostaa suurimman osa ratkaisua ja kaikkein kivuton kulkua kolmen vuoden kautta sopimus ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου