Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Szíria: légi támadások ellen lázadók elleni küzdelemben orosz és IR

Szíria: légi támadások ellen lázadók elleni küzdelemben orosz és IR


Orosz harci repülőgépek tartott egy sor légi csapások részein nyugati Szíria ma és a fellegvára az iszlám állam északi rázta meg egy hatalmas robbanás, mondta a szíriai Human Rights Watch, a nem-kormányzati szervezet, amely rögzíti a fejlesztések a háború.

E forrás szerint, az érintett területeken az észak-Latakia és Hama tartományban, keletre. Jelenleg nincs jelentések az áldozatok.

A Megfigyelő Intézet megjegyezte, hogy az iszlám állam nincs jelen ezekben a régiókban. Ugyanakkor az észak-szíriai vannak más szélsőséges csoportok, mint például a csecsenek, amelyek által megcélzott Oroszországban.

A szíriai televízió számolt be, hogy a támadások kormányzati erők halottak és sebesültek "számos terroristák." Mivel a terroristák jellemzi damaszkuszi mind a dzsihádisták és a kormányellenes gerillák.

Az obszervatórium is beszámolt, hogy egy nagy robbanás történt egy épületben a város szélén al-Bab Észak-Szíriában, amely szabályozza az iszlám állam. Még mindig nem világos, mi okozta a robbanást az épületben volt, ahol a dzsihádisták nagybani robbanóanyagok.

Pénteken, az iszlám állam férfiak elfoglalták falvak ugyanabban a tartományban, kiutasították rivális lázadó csoportok harcokban végzett közelében Aleppo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου