Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

80% of meer van de Russen te keuren van het werk van Poetin



Russische burgers 81% goed te keuren van president Vlantimir Poetin werk, terwijl 18% de tegenovergestelde mening toegedaan, blijkt uit een opiniepeiling van het Levada-Centr. Het is echter verschillende stemmingen die Russische burgers op het werk van de Russische premier Dmitri Medvedev zijn, aangezien 53% van mening dat negatief en 46% positief.
47% positief beeld van het werk van de overheid (in maart van dit cijfer was 43%), terwijl 52% van de Russen lijken ontevreden over het werk van de Russische regering (maart was dit percentage 55%).
Bij nog lagere tarieven zijn schattingen voor het werk van de Doema (het Russische lagerhuis; pp), aangezien slechts 41% vindt, terwijl 58% goed werk (in maart van dit cijfer was 38%) is van mening negatief.
Volgens dezelfde peiling, binnen een maand, steeg het aandeel van de Russische burgers zijn van mening dat hun land is op weg in de goede richting, het bereiken van 56% ten opzichte van 51%. Tegengestelde mening heeft 28% van de Russen en 16% had moeite antwoord op deze vraag.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου