Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Israël gaat de Amerikaanse president Donald Trump


Na een slopende weekend in Saoedi-Arabië Amerikaanse president Donald Trump gaat vandaag in Israël in een poging om "revitaliseren" het vredesproces met een bezoek aan in Jeruzalem en de Westelijke Jordaanoever worden uitgevoerd.

Voor de komende twee dagen de Trump heeft aparte ontmoetingen met zowel de Israëlische premier Benjamin Netanyahu en de president van de Palestijnse Autoriteit Machmount Ampas, toen hij een bezoek aan de heilige plaatsen.

Vandaag in Jeruzalem bij de Westelijke Muur bidden, en zal de kerk van het Heilig Graf te bezoeken.

Dit is de eerste buitenlandse tournee sinds zijn presidentiële kantoor, op 20 januari, terwijl hij al tekenen van de dichte programma van evenementen toonde tijdens zijn bezoek aan Saoedi-Arabië. Het bezoek van de Amerikaanse president in het Midden-Oosten en Europa duurt negen dagen en eindigt zaterdag na een bezoek aan het Vaticaan, Brussel, en Sicilië.

In een toespraak gisteren in Riyad Trump drong er bij de leiders van de Arabische en islamitische wereld n 'op te treden tegen jihadisten te verwijzen naar 'Islamitisch extremisme' en fragmenten van zijn toespraak verwees naar de 'islamistische extremisme'.

Witte Huis ambtenaren schreven de verandering in de vermoeidheid van de Amerikaanse president van de verplichtingen van het bezoek. ;? Het is Deadbeat, zei hij dezelfde ambtenaren vertelde verslaggevers.

Gisteravond in Riyadh, na een dag vol gebeurtenissen, waarvan de meeste werden vertraagd, de Trump ging op het forum evenement voor jongeren, het verzenden van zijn dochter Ivanka, dus het weglaten van de laatste gebeurtenis van de dag van het schema.

Tijdens het weekend werd het Trump hartelijk ontvangen door de leiders van de Arabische wereld, met nadruk op de persoonlijke uitoefening van de invloed van Iran in de regio van de Golf te beperken.

Politieke analisten in Washington merkte op dat het eerste bezoek van Trump in het buitenland bood hem een ​​uitweg uit problemen in de Amerikaanse hoofdstad, vooral na het ontslag van de voormalige directeur van de FBI James gom voor bijna twee weken.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου