Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Cavusoglu: De Turkse regering staat onder "enorme druk" van het volk om een ​​einde te maken aan de toetredingsonderhandelingen

Cavusoglu: De Turkse regering staat onder "enorme druk" van het volk om een ​​einde te maken aan de toetredingsonderhandelingen



De Turken zijn gefrustreerd door de "dubbele moraal" van de Europese Unie toegepast op hun land te respecteren na de mislukte poging tot staatsgreep van 15 juli en uit te voeren "enorme druk" op de regering om een ​​einde te maken aan de toetredingsonderhandelingen, ondersteund door de Turkse minister van Buitenlandse Zaken.

De Mevlut Cavusoglu beschuldigde de EU die kritiek buren te pakken, maar wil niet te worden bekritiseerd en dat op zijn beurt. De Turken waren teleurgesteld door het feit dat niet bezocht noch steunbetuigingen na de coup, zei hij.

"De Turken zien de dubbele moraal", zei Cavusoglu bij een regionale veiligheid forum vindt plaats in Bled, Slovenië. "Wij accepteren enorme druk om de onderhandelingen stop", voegde hij eraan toe.

Bovendien is in Ankara woordvoerder Recep Tayyip Erdogan president, Ibrahim Kalin, zei dat hij is uit de vraag of uit te stellen tot het einde van het jaar de afschaffing van de visumplicht voor Turkse burgers een bezoek aan de EU, toe te voegen die nog moeten alleen worden opgelost minor belang.

De Kalin vertelde de NTV televisie netwerk dat hij gelooft dat de resterende problemen snel zullen worden opgelost. De Duitse krant Welt am Sonntag schreef zondag dat Turkije bereid is om te stellen tot het einde der tijden, in plaats van tot en met oktober, de afschaffing van de visumplicht.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου