Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Duitsland: Het electorale resultaat in Mecklenburg-Voor-Pommeren is het "begin van het einde van Merkel '

Duitsland: Het electorale resultaat in Mecklenburg-Voor-Pommeren is het "begin van het einde van Merkel '




Het "principe van de Merkel tijdperk fee" beoordeelde de uitslag van de verkiezingen in de deelstaat Mecklenburg-Voor-Pommeren toestand, de plaatsvervangend voorzitter van de partij Alternatief voor Duitsland (AfD) Beatrix von Storch in de ochtend-uitzending van de eerste publieke Duitse televisiezender ARD.

"Steeds meer mensen willen veranderen '' zei hij verwijzend naar het beleid van bondskanselier Merkel voor vluchtelingen. De mensen aan de Von Storch hebben gerealiseerd 'dat we niet kunnen doorgaan met deze maatschappelijke toestand hebben, zoals we hebben, met honderdduizenden vluchtelingen ". Hij beschuldigde de minister dat" de politiek te doen opzij hun burgers. Natuurlijk is het geheel ontevreden burgers op het federale niveau, "zei hij en verklaarde het terrein;?. grote kloof stin- beleid aanbod Om AfD" ging de pulp stage "en haar partij wil 'natuurlijk om te regeren," zei hij.

"Merkel valt vanzelf", zegt Fraucke Petrie, co-voorzitter van de partij Alternatief voor Duitsland (AfD), in zijn interview met een eigen televisie netwerk Phoenix. De Petrie beschouwt de nederlaag van de Christen-Democratische Unie (CDU) van de deelstaat Mecklenburg-Vorpommern als gevolg van de grote fouten op het federale niveau. "De kanselier en de Sociaal-Democratische Partij (SPD) te misleiden hun burgers, of het nu economie of de kwestie van de vluchtelingen crisis. Zij nemen deel aan het verlaten van het land en dat is de reden waarom de burgers stemmen Alternatief voor Duitsland (AfD)?, Wanneer opinie.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου