Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Frankrijk: New negatief opiniepeiling voor Hollande

Frankrijk: New negatief opiniepeiling voor Hollande


François Hollande zouden worden uitgesloten in ieder geval uit de eerste ronde als streven naar een nieuwe term in de presidentsverkiezingen van 2017 in Frankrijk, blijkt uit een onderzoek dat vandaag gepubliceerd bevestigt dat de laatste duel voor het Elysee zal plaatsvinden tussen de rechter- en extreemrechts.

De peiling van TNS-One Point of Le Figaro krant en informatieve netwerk LCI onderzoekt negen scenario's van de linker en rechter kandidaten. In elk van deze, de vertrekkende socialistische staatshoofd komt op de vierde of vijfde plaats in de eerste ronde.

Het is de bedoeling om te stemmen in het voordeel van Hollande is gedaald tegen een tarief zonder precedent (11% tot 15%) en oud-minister van Economie in de regering, Emmanuel Makris, die vorige week ontslag nam, zou de systematische overwonnen als lopen tegen.

In alle scenario's onderzocht in de tweede ronde van de verkiezingen van 2017, de kandidaat van de rechtse oppositie, de voormalige president Nicolas Sarkozy en voormalig premier Alain Alain Juppe, zal de voorzitter van de extreem-rechtse Front National van Marine Le Pen te confronteren.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου