Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Obama geannuleerd zijn ontmoeting met de president van de Filippijnen, zoals Ntouterte beledigd

Obama geannuleerd zijn ontmoeting met de president van de Filippijnen, zoals Ntouterte beledigd



Barack Obama heeft opgezegd gepland voor dinsdag zijn eerste ontmoeting met de president van de Filippijnen Rodrigo Ntouterte, die met zware offensieve manier voor de Amerikaanse president uitgedrukt, kondigde een woordvoerder van het Witte Huis. "President Obama zal een bilaterale ontmoeting met president Ntouterte hebben", zei Ned Pryce, vertegenwoordiger van de Raad van de Nationale Veiligheidsraad van de Amerikaanse presidentschap in de marge van de Associatie van Zuidoost-Aziatische Naties (ASEAN) in Vientiane, Laos.

Obama zal in plaats van de president van de Filippijnen tot de president van Zuid-Korea Park Hye-Gkeoun voldoen verduidelijkte de Pryce.

Gevraagd naar de opmerkingen verwacht dat Obama te maken over de situatie van de mensenrechten in de Filippijnen, en vooral voor de gebruikte in de campagne tegen drugs methoden, de Rodrigo Ntouterte meldde gisteren de Amerikaanse tegenhanger van het gebruik van de uitdrukking "teef zoon ' .

De Ntouterte verkozen tot president van de Filippijnen mei, met de belofte om hard op criminaliteit en elimineren van drugs en de bendes die het verkeer in het land.

Gevolgd door een golf van buitengerechtelijke executies door de autoriteiten om te verwijzen naar ten minste 2000 doden.

De Ntouterte zei dat het zou zijn "dik aan de zijde van Obama om kwestie van de mensenrechten te zetten," toe te voegen dat als je dit doet, je hem te beledigen met de zinsnede in kwestie, die werd uitgesproken in de taal.

"Ik zal hen doden, totdat ook de laatste mensenhandelaar op de weg kan zijn geweest. Tot gedood en de laatste drug smokkelaar, zal blijven, "benadrukte de president van de Filippijnen.

Het is niet de eerste keer dat de wedstrijd Ntouterte waardoor een buitenlandse leider. Precies hetzelfde belediging gebruikt verwijzend naar paus Franciscus in mei. Dezelfde uitdrukking werd ook gebruikt verwijzend naar de Amerikaanse ambassadeur in zijn land, Philip Goldberg ... vullen en een 'homoseksueel'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου