Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

M. Renzo: Het referendum van 4 december heeft tot doel meer politieke stabiliteit

M. Renzo: Het referendum van 4 december heeft tot doel meer politieke stabiliteit


De Italiaanse premier Matteo Renzi verdedigde vandaag zijn campagne voor een referendum over de herziening van de grondwet van het land, en merkt op dat de voorgestelde staatshervorming de bureaucratie te verminderen, zorgen voor meer politieke stabiliteit en Europa zal helpen om sterker.

"Ik zal alles doen wat ik kan" om het resultaat van het referendum van 4 december is positief, aldus Renzo spreken in het Italiaans in het Witte Huis, die een gezamenlijke persconferentie met de Amerikaanse president Barack Obama gaf. De hervorming van de staat 'is iets dat de dingen in ons land zal vereenvoudigen, "zei hij.

Maar zelfs indien de herziening niet is goedgekeurd zal het niet een "grote ramp" voor Italië te zijn, vervolgde de premier van Italië, die verklaarde dat zijn doel is om de overheid meer stabiliteit in een land dat heeft gezien 60 regeringen sinds 1946.

Bovendien, Renzo zei dat zijn land nog steeds aan de coalitie die strijdt tegen jihadistische organisatie Islamitische Staat te ondersteunen.

Op dit punt, "de Italiaanse doelstellingen in overeenstemming met de doelstellingen van de VS (...) Voor deze we zijn vastbesloten om samen met de internationale coalitie te werken, uitgaande van Irak, in Mosul, waar de Italiaanse troepen steunen een operatie om de dam van Mosul te redden "zegt Renzo.

Italië heeft de VS de kans om aanvallen uit te voeren tegen IK van de vliegbasis Sigkonela Italië gegeven.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου