Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

De secretaris-generaal De VN riep de partijen in Venezuela om de politieke dialoog opnieuw op te starten



De VN-secretaris-generaal Antonio Guterres vandaag een beroep op alle partijen in Venezuela alle nodige maatregelen te nemen om verdere gewelddadige confrontaties in demonstraties te voorkomen en gevraagd om de politieke dialoog te hervatten.

"We roepen op tot concrete acties door alle partijen om de segregatie te verminderen en het creëren van de noodzakelijke voorwaarden om de uitdagingen van het land ten behoeve van de Venezolaanse mensen te ontmoeten", zei Guterres in zijn verklaring.

Tijdens gisteren, massale demonstraties tegen de president van Venezuela Nicolás Maduro drie mensen gedood, waardoor acht het aantal sterfgevallen in de demonstraties van de afgelopen drie weken.

"We zijn bezorgd over de laatste ontwikkelingen in Venezuela en nodigen u uit om alles in het werk om de spanningen te verminderen en te voorkomen dat nieuwe sykgrouseon maken", aldus secretaris-generaal

"We dringen er bij de Venezolaanse regering en de oppositie om deel te nemen in een echte inzet voor een hervatting van de dialoog met name rond de belangrijkste kwesties die al besloten had moeten worden besproken, waaronder de balans tussen macht lichamen, het electorale tijdschema ?? a, mensenrechten , rechtvaardigheid en de sociaal-economische situatie ", zei Guterres in zijn verklaring.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου