Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Venezuela: In 11 was het aantal doden bij rellen in Caracas



Minstens 11 mensen stierven in Caracas tijdens de rellen die uitbraken nachts donderdag op vrijdag kondigde de vervolging van Venezuela, waardoor de tot en met 20 het dodental in een golf van protesten die drie weken geleden begon, op begin april tegen president Nicolás Maduro.

In een persbericht, het Openbaar Ministerie aangekondigd "de dood van 11 mensen," sommigen van hen geëlektrocuteerd, terwijl anderen werden gedood door kogels. In dezelfde aankondiging volgde ook dat zes mensen raakten gewond "tijdens de gewelddadige incidenten die plaatsvonden" in de wijk El Valle, in het zuidwesten van de Venezolaanse hoofdstad.

Volgens een brandweerman, het aantal mensen dat van elektrocutie gestorven is 8.

Het incident deed zich voor toen een groep mensen in een bakkerij brak om te plunderen in de wijk El Valle, volgens de brandweerman, die niet willen worden genoemd.

Het persbureau Reuters meldt dat op dit moment is het niet mogelijk geweest om de precieze omstandigheden dat het incident van medische bronnen of andere ambtenaren gebeurd bevestigen.

Een andere negen mensen werden gedood in rellen die uitbrak in de marge van demonstraties tegen de regering in de afgelopen drie weken, waar de demonstranten slaags met de veiligheidstroepen.

"Gisteren rond 9 of 10 uur lokale tijd is de situatie alarmerend is verslechterd, een groep mensen die gewapend waren gekomen ... en begon plundering", zegt Hanne Mustafa, de eigenaar van een kleine supermarkt in El Valle.

"De veiligheidssituatie is niet onder controle van de regering. We verloren alles hier, "voegde hij eraan toe.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου