Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Aseellinen hyökkäys hotelli Somaliassa - Kaksitoista kuollut

Aseellinen hyökkäys hotelli Somaliassa - Kaksitoista kuollut



Ainakin 12 ihmistä kuoli hyökkäyksessä joka tapahtui sunnuntaiaamuna suuri hotelli Somalian pääkaupungissa Mogadishussa, vastuu tekemä islamistinen ryhmä Al Sempamp.

Taistelijat Al Sempamp räjäytti autopommi hotellin sisäänkäynnin avata kulkua ja pystyy tunkeutumaan rakennuksen sisällä, poliisi totesi.

"Meillä on noin 12 kuollut", sanoi poliisi virkamies Ampntoulrachint Ntachir. "Hyökkääjät räjäyttivät autopommi avata kulkua ja meni hotellin sisällä", hän selitti.

Silminnäkijät myös kertoivat nähneensä monia ruumiita räjähdyksen jälkeen ansoitettu auto.

"Siellä oli valtava räjähdys ja ne, jotka ovat lähellä hotellin sisäänkäynnin kuoli", sanoo Mohammed Ismael, silminnäkijä joka oli lähellä pisteen räjähdys.

Vastuussa hyökkäyksestä otti ilmoitusta kuin sempamp jotka pyrkivät kaataa hallitus tukee Länsi Mogadishun ja ovat aikaisemmin tekemien hyökkäysten hotelleissa Somalian pääkaupungissa.

Tiedonannossa edustaja sempamp lisää, että taistelijat organisaatio taistelevat yhä sisällä hotelli Sahafi, joka yleensä asuvat virkamiehiä ja liikemiehiä.

"Mujaahidien otti hallintaansa hotellin Sahafi, jossa asuvat luopiot ja Christian valloittajat", sanoo Abdulaziz Abu Musab lausuntoon antama islamistinen ryhmä.

Kuitenkin sotilaallinen voima Afrikkalainen unionin Somaliassa (AMISOM), joka taistelee sempamp rinnalla Somalian hallitusta, kiisti nämä tiedot, varmista, että se on täysin hallita hotelli.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου